kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Rollerezzünk! Alfawise roller bemutató

2018. november 12. - BuyitfromChina

Mindenki tudja, hogy rollerezni milyen klafa dolog. Főleg, ha nem kell hajtani, hanem az a roller elektromos hajtással készül. Nem szennyezzük a környezetet és mégis eljutunk A-ból, B-be gyorsan, könnyedés! Igen, de sajnos ezek a rollerek, 120.000 Forint alatt nem nagyon kaphatóak. Az Alfawise gondolt egy nagyot és odaállt a sorba. Pont a Xiaomi gyártósor mellé, hiszen megtéveszt minket a hasonlóság! Kinézetre mintha ikrek lennének, egyedül az alfawise felirat, vagy a mi logo tér el a kettő közt. De mi lakik odabenn? Ott is ennyire hasonlítanak??

1541155353930605.jpg

Belsőség:

Belsőleg is teljes a hasonlóság, az Alfawise roller is tudja a 30 kilométeres hatótávot, a 25Km/h sebességet, az E-ABS fékrendszert, ami nem is lenne menő, ha nem tárcsaféken hajtaná ezt végre!  Természetesen nem maradhatott ki a kinetik Energy recovery system, azaz ha elengedjük a gáz a lejtmenetben, akkor igyekszik ezzel a gurulási energiával az akkut tölteni! Sokat a Xiaomiban sem ér, de van benne, meg tök jól hangzik a haverok előtt! :D Ebben is LG akkumulátorok szolgáltatják a naftát, pontosan 30 darab 18650-es. Ezekk könnyen árammal telítik fel a  250 Wattos motort, ami az első kerékben helyezkedik el. A 280Wh teljesítménnyel, lazán reptetik a járgányt akár 30 km-re is, persze egyenes szakaszon átlagsebességgel!!! Természetesen ellátták mindenféle akkukímélő szoftverrel, tehát jó ideig társunk lehet!! 

1541155353116676.jpg

Ez a roller is 3 másodperc alatt összecsukható, így "könnyen"cipelhető is. Lényegében a kormányt kell lehajtani, ez beleakad egy fülbe és máris kész! A kerekeit viszont jobban átgondolták, az első levegős, a hátsó pedig tömör. Aki ment már ilyennel, az tudja, milyen amikor nincs levegő a gumikban... :D Teleszkóp hiánya azért gyakorlatot kíván, na de nem kell megijedni.Ez egy sima roller, csak gyorsan megy! :D 

Kijelzőjét továbbgondolták, egy kicsivel több információt képes megjeleníteni, de nem mérvadó szerintem. Anyagát tekintve még nem esett szó, itt is a "repülőgépekhez használt" aluminium ötvözetet alkalmazták, így a súlyát 12 kilogramm körül tudják tartani.

Egy dolog amit nem találtam a leírásban, az a telefonos APP vezérlés, valószínű, hogy ez megmarad a Xiaominak. Viszont ha nem kell, akkor ez tökéletes választás lehet a városban közlekedőknek! 

Árkategóriában, ha akciós a xiaomi akkor is 100 dollárral többet kell leszurkolnunk érte, ezt akció nélkül is megkaparinthatjuk 310 dolcsiért! Lehet rászánjuk magunkat és berendelünk egyet a Xiaomi mellé!

Itt veheted meg: https://www.gearbest.com/scooters-wheels/pp_009269571825.html?wid=1433363&lkid=12752867

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr1014367809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása