kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Brutális kínálat a geekbuying hétvégi akciójában!

2023. április 28. - BuyitfromChina

Brutális mennyiségű kupon a hétvégére!

 

Geekbuying egy régi webshop, biztonságosan vásárolhatsz tőlük is. Sokan nem ismerik, pedig az egyik legrégebbi a piacon. Mindennel is foglalkoznak, jó a support, jó a csapat, rengeteg termékük EU raktárból, pár nap alatt a kezedben lehet. Érdemes figyelni az akciókat náluk, sok-sok terméket csak náluk szerezhetsz be! 

A tronsmart hangrendszer is tőlük szerezhető be leggyorsabban, illetve porszívó ügyben is érkezik hozzájuk egy új "saját" gyártó. A hétvégi akcióban szinte minden van, a robotporszívótól kezdve a Xiaomi és Sonoff okosotthon termékeken át, a konyhai gépekig minden! Ez egy jó hosszú lista lett a hétvégére. Kiválogatjuk neked a legjobbakat, de ha mindent meg szeretnél nézni, akkor a weboldalunkon a geekbuying shop-ra kattintva eléred a teljes listát.

A legjobb ajánlatok a hétvégére

JIMMY JV85 PRO akkus állóporszívó

Az egyik legjobb a low budget piacon, viszont amilyen olcsó, olyan jó. Teszten járt nálunk a sima JV85, ez kicsit erősebb, és a rudazat hajlítható. Jóféle!

Irány a shop >>>

Kuponnal most csak 229 USD EU raktárból! Kupon: JV85PRO5

Rengeteg porszívó a google sheet-ben!!!!

-----------------------------------------------------------------------

Xiaomi cuccokban sincs hiány a hétvégére!

 

A xiaomi ökoszisztéma sokaknak nem újdonság, sajnos a cég mostanában nem ad ki olyan termékeket, amik megráznák az okosotthon világot. Viszont a régi, jól bevált termékek vannak megint, valahol maradtak a raktár mélyén, mi pedig szeretjük őket!

Ki ne ismerné a bedside lámpát. Az egyik legjobb Xiaomi termék, nélküle talán már nem is találnék be a hálószobába! A xiaomi home APP-ba integrálható, RGB-s, és szinte bármilyen Xiaomi szenzorhoz, kapcsolóhoz stb párosíthatjuk. Jóféle, ajánlott termék! 

Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2 Bluetooth WiFi Connection Touch Panel APP Control Works with Apple HomeKit Siri - White

Kuponnal ( 5XOCSXGCmost baráti áron, kb a 4 évvel ezelőtti, 49,99 USD-ért viheted! Jó ár, minőségi termék! 

IRÁNY A BOLT >>>

A google sheet-ben még több Xiaomi termékre találsz kupont!

Keress minket a facebook csoportunkban, vagy a google sheet kuponkeresőben! 

A hibrew nem ismeretlen a kínából vásárolók számára, ők gyártják a portable kávéfőzőt, amit volt szerencsém kipróbálni egy építkezésen. Vicces, de tényleg működik, csak víz és 1 kapszula kell a táskába! De itt most egy otthoni gépet ajánlok, árban felveszi a versenyt. Nem utolsó sorban multikapszulás, tehát szinte mindenből is tud készíteni egy frissítő kávét! Panasz nem nagyon van a gépre, jól összerakta a gyártó! Érdemes megnézni, szerintem hozza a szarvasi minőséget! 

HiBREW H1A 1450W Espresso Coffee Machine, 19 Bar Extraction, Hot/Cold 4-in-1 Multiple Capsule Coffee Maker - Black

EU raktárból érkezik, tehát a jövő hétvégén már ezzel tudod elkészíteni a vendégeknek a kávét! 
Kupon: 6MH3W8YCRT, ezzel pedig az ára: 95,99 USD lesz a pénztárnál! 

Irány a bolt >>>

 

További termékek a weboldalunkon, a google sheetben, vagy a facebook csoportunkban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr9018112660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása