kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

TRONASMART T7 LITE HANGSZÓRÓ TESZT - AZ IFJÚ TITÁN -

2023. május 11. - BuyitfromChina

TRONASMART T7 LITE HANGSZÓRÓ TESZT - AZ IFJÚ TITÁN -

Sokaknak nem kell bemutatni a Tronsmart céget, rengeteg hangszórót kaptunk már tőlük - a Geekbuyingon keresztül - tesztre, mind-mind megütötték a mércét, sok darabon meg el is csodálkoztunk, hogy hogyan csinálják ezt ennyiért?!? Most a T7 lite, azaz a T7 kistesója került a látóterünkbe, meg is vizsgáltuk hogy muzsikál. 

MEGVESZEM

Kupon:CZT7LITE 

Az introban már említettem, ez a T7 kistesója, de aki nem ismerné a márkát annak kicsit bővebben, amit ezután már csak ki kell copy-paste-elnem majd a következő Tronsmart cikkekhez. Elképesztően jó ár, magas minőség, komoly hangzás. Kb ennyit kell tudnod a Tronsmart-ról, de ha többet is akarsz, akkor némi infót még hozzáteszek. Hangzásvilágban hozza a középkategória tetejét, messze jobb mint bármelyik másik hasonló árkategóriás cucc! Nem vicc, tény! Szerintem ez a sorban a tizedik ami nálam járt, de erre sincs panasz.... na azért van, de később a cikkben elmondom miért....

t7lite_1

A kis hangszórónk rendben megérkezett, némi vámeljárás után, amit valamiért mégsem kellett kifizetnem. Köszi FedEx, rájöttetek hogy teszttermék és azt nem kell megvámolnotok! Na mindegy is, egy hétig bohóckodtak vele, nem tudták eldönteni mitévők legyenek. Kiküldjék, vagy jól megszivassanak. Az elsőre voksoltak, jól is tették!
A csomag a szokásos Tronsmartos eleganciával érkezett, fehér doboz, rajt egy fotó és némi infó. Elég is, szerintem ember nincs a földön aki kíváncsi rá, maximum ha az egy polcon van és onnan vásárolsz. Belül sincs nagy mutatvány, nincs fekete szivacságy, semmi extra. Némi leírás, kábel és a hangszóró. Ami valljuk be nem nagy, kb pont akkora mint egy Soproni-s doboz. Jó, legyen Heineken! Vagy Gösser! Mindegy is. Azt gondolnám, hogy amilyen pici, nem sok minden fér bele, tehát könnyű is lesz. Hát nem. Relatív nehéz, tehát nem fogok csalódni megint. Fogásra már érezni a Tronsmart minőséget, a hálós JBL megoldás nagyon fain, a gombok pedig a szokásos gumis borítást kapták. Valakinek volt egy kis sütnivalója is, gondolt egy nagyot és ha már ilyen kicsire sikerült, akkor pont menő lenne rá egy karpánt. Tettek rá, mi pedig örülünk, így a bicajon is könnyedén szállíthatom. Mondjuk szerintem a butykostartóba is befér, de mivel ez nekem nincs mert ott az akkupack, ezért marad a hátizsák. Védelemre sincs kivetnivaló, IPX7 a besorolás, azaz mehet a tóba is a halak közé, ott is fog szólni! Az oldalain a "mélynyomókat" is némi rács védi, de azért figyeljünk oda rá. Egy dolog viszont szemet szúrt, nem emlékszem, hogy a többi ilyenen lenne. Ez pedig a kis támaszték, ami akkor hasznos, ha a hangszórót fektetve teszed az asztalra. Nem gurul el, nem játszik keljfel-jancsit, hanem ott marad. Okosan, szépen! Nájsz! Akkuból egy 4000mAh-s került bele, amiről a gyártó állítja, hogy egy egész napos túrát ki lehet hozni. Hát nem tudom, nem szoktam ennyit gyalogolni. Nekem a kerti sütögetéshez kell, odatámasztom a grill mellé és jóccakát! 12.000-ért jobban nem fogok kapni, ezt meg nem fogom sajnálni ha a disznó leve ráfröccsen. Tehát 4000-es akku, Bluetooth 5.3, TWS mód, APP babrálás, vállalható hangzás. De milyen az a hangzás? 

Itt kell elmondanom a frissen érkezőknek, - aki régi motoros az tudja- , hogy a hangkeltők 90%-ba belekötök, nagyon utálom a sokol rádió hangzást a 21-ik században.Saját rádió

A képen a saját rádióm van, imádom a hangzásvilágát, de nem 2023-ban! Retro cuccnak kiváló, Bartók rádiót hallgatni tökéletes. De ha zenét szeretnék megszólaltatni, akkor valami komolyabbra vágyom. Ezért is esett a választás ismét a tronsmart-ra. Bekapcsolás és párosítás azonnal megy, semmi extra feladat nincs vele. Hosszan nyomod a bekapcsológombot a módhoz és kb meg is vagy. A funkciógombok nem tudom miért vannak még egy ilyen eszközön, talán a hátuljába illeszthető microSD kártyáról zenélőknek, vagy tényleg nem vágom. Hangerő legyen rajt, én is azt használom leginkább. Bekapcsolás után azonnal karácsonyfa lesz belőle, RGB világítást is kapott, ez valahogy már a Tronsmart védjegye lett. Menő, csak semmire sem való. A kisfiamnak mondjuk tetszik, le is akarta nyúlni már, hogy jó lesz a rollerpályára, mert ez menő. (ha elolvasod a cikkeimet, szinte mindent lebugázott már tőlem). RGB mód több is van, ezt a bekapcsológomb nyomkodásával tudod váltogatni. Felesleges akkuzabáló dolog. 

HANGZÁSVILÁG

Meg kell mondanom, ettől most nem dobtam hanyatt magam, az alsó tartományban nagyon baráti volt a fogadtatás, de fentebb már kezdtük elveszíteni a fonalat. Ezt kimondottan rádiohallgatásra szánom, Rádio1 fan vagyok, tehát EDM zenékkel szeretném a grillezést feldobni. Ehhez jó minőségű hangtechnika kell, mert dübörög a mély, csattog a közép, csilingel a magas. Na ezt nem tudja megugrani full hangerőn, ami elvileg 24Watt. Nem, nincs annyi, csak jelzem. Közepéig viszont tökéletes a hangkép, na jó, vállalható. Szinapdkép itt ugye bukta, hiába a sztereo hangzás, nem tudod elkülöníteni. 60%-ig nekem megfelelően hozza azt amiért megvettem. Efelett viszont kezd torzulni a hangkép, kezdenek összemosódni a hangok, sok hang elveszik, mert elüti a basszus, vagy épp fordítva. Kicsit már torzít is, olyan gagyi feelinged lesz tőle, de sokaknak még ez is tökéletes hangzás. Mélyeket nem tudja 20herzig, már 100 körül elvérzett a teszten, a magasak pedig 16.000 körüli értéken mondtak csődöt. A tronsmart régen, azt hiszem T8 volt a neve, a trükkös "tedd az asztalra hangszóróval lefelé és akkor lesz jó" megoldása itt sajnos már nem jön ki, mindkét oldalon van egy-egy hangszóró, tehát a jóféle TR mélyet már nem kapjuk meg tőle. De mit is várunk ennyi pénzért? PONT ENNYIT! Semmi többet! 60%-os hangerőnél már erősen fel kell emelni a hangodat hogy beszélgetni tudj a grilltársaddal, tehát nem is kell több. Azt gondolom ennyi pénzért ez egy jó vétel. Nem JBL, vagy BOSE de ha nem akarsz sok pénzt elkölteni egy hangszóróra, akkor a tronsmart a jó választás. Kicsi, könnyű, vízhatlan, ráadásul az alsó szegmensben még jól is szól. Nem, nem kell megvenned a kínai boltban a JBL-t! Az nem ilyen jó! 

MEGVESZEM

Kupon: GKBTSCN29 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr9318121734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása