kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Blitzwolf BW-LT10 éjjeli irányfény... Jóféle olcsóság...

2019. április 29. - BuyitfromChina

20190429_205523.jpgMa egy egyszerű ámde roppant hasznos terméket hoztam nektek. Egyre több irányfény van a piacon, lassan nem is lehet választani a kínálatból. Ma az egyik olcsó, de jónevű gyártó termékét választottam tesztem alanyának. Azt gondoltam, ha a Xiaomi tud jót gyártani, akkor a hasonlóan hírös BW-nek is sikerül. Árkategóriában is az olcsót kerestem, csupán 5 dollár, ilyen holmikért nem sokat akarunk fizetni, sokat úgysem használjuk, mondjuk az idő előrehaladtával egyre többször lesz rá szükségünk... :D 

20190429_210328.jpgUnboxing...

A szerkentyű egy 4x4-es dobozban érkezett, kicsit viseletes volt mire a kezembe foghattam. Hál' istennek belül minden rendben volt, egyben érkezett a termék. A csomagolás a szokásos, a Haladás színeiben tündököl, azaz zöld-fehér. Tetején a kódnév és a gyártó neve lelhető fel. Oldalán kapott egy vonalkódot, tehát a tecsóban is lecsippanthatjuk. Nem, vicc volt, logisztikai jelentősége van. Megtaláljuk még a minőségbiztosítási tanusítványokat és hogy újrahasznosított alapanyagokból készült bizonyos része remélhetőleg több mint 50%-a. A széttépett papírban megvillantja magát a lámpásom. Tettek még USER MANUALT angolul és a vigyorgó-szomorú pofát ábrázoló BW csávót.

20190429_205924.jpg

Ennek sok értelmét nem látom... rartójából kiszabadítva, eszméltem fel, hogy elnézték a rendelésemet, US plug-gal érkezett a termék. Létezik EU dugós is, rendeléskor kéretik figyelni! Anyaghasználat nem a prémium kategória, láttam már szebben is kidolgozott terméket is. Hasonló minőségi az ABS mint a konkurencia olcsóbb termékei. Sajnos a hengeres forma palástján látható az illesztés, ez annyira nem szimpatikus. A féhér műanyag porózus, jó fogású, masszívnak tűnik.

20190429_205851.jpg

A tetején figyelhetjük meg a nem szépen elrejtett fényérzékelőt, de nem haragszom emiatt, nem szembetűnő, mondjuk egy sötét üvget kaphatott volna a teljesen áttetsző helyett. Szoftveresen meg lehetett volna állítani az érzékenységen. Ez már nem lehet téma.

20190429_210015.jpg

Oldalán egy óriás ki-be-funkciógomb csücsül, szitanyomással megfestve. Megnyomva, érezni a mikrokapcsoló kattanását, jó stabil szerkezet. Szemből opálosított polikarbonát burkolat védi a belül dolgozó elektronikát és LED-eket. Egyharmadát lefestették szürke spray-vel, amiből kihagyták a Blitzwolf logóját. Kicsit karcosan érkezett a lámpa hozzám, de nem hiányoltam a védőfóliát.Ne szennyezzük a bolygónkat, csak kidobnám azt a műanyagot. Bekapcsolva cuki ahogy felsejlik a blitzwolf felirat. Belül 5 darab 0.2 Wattos 2835-ös led teljeít szolgálatot, azaz összesen 1Watt teljesítményre képesek. Fogyatása kiszámolható 1000 teljesített óra után fizetünk a működésért 35 Magyar Forintocskát. Színhőmérsékletét az éjszakai szemekhez igazították, 3000K, azaz szép sárgás fénnyel mutatja az utat.Elvileg 120 fokos szögben szórja fénysugarait, de ezt soha senki nem fogja lemérni... :D

20190429_210221.jpg

A leírásában megadták a színvisszaadási képességét is, ez kevesebb mint 80Ra, tehát ne ez mellett keressünk színes ceruzát, mert lehet meglepetés ér minket. 

Funkciók...

Meglepő de a kis hasáb több funkcióra is képes, pontosabban háromra. Alapjáraton night light, azaz éjjeli irányfényként használhatjuk, azaz ha sötét van, felkapcsol az 5 kicsi led. Rövid gombnyomásra válthatunk visszaszámlálás módva, ami annyit jelent, hogy 30 percig marad felkapcsolva, ezután automatikusan lekapcsol.

20190429_205630.jpg

Harmadik mód a manuális kapcsolás, azaz ON/OFF mód. Ehhez hosszan nyomjuk a gombot, amit 3 villanással jelez, hogy elfogadta a parancsot. Ebből is minimum 2mp-es gombnyomással léphetünk ki. Visszaáll alapértelmezetten nightlight módba. Sokminden más elmondani nem lehet róla....

 

Konklúzió..

Azt az 5 dollárt bármikor ki lehet adni érte, annyit simán megér a termék. Fénye elegendő, sőt lehet valakinek még erős is lehet. Funkcionalitásban egész sokat tud, mindent belepakoltak ami ebbe a budget-be belefér. Tehettek volna bele egy led karikát, meg egy trafót és ámen. De nem, kicsit cifrázták, meg kell felelni a keresletnek. Jó kis termék, nekem tetszett. A terméket a Banggood webáruházból szereztük be, itt tudod megvenni

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr9614794230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása