kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset

2018. október 09. - BuyitfromChina

Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset

Itt veheted meg: https://goo.gl/EDs7V9

20181008_203917_1.jpg

Nagy unszolásra rászántam magam, hogy beújítsak egy headset-et. Nem szeretem őket, kicsit bután érzem magam mikor a fülemben lóg egy ilyen holmi. Több fajtát is kipróbáltam már, de mind a fiókban végezte. A legnagyobb problémám velük, hogy vagy elfelejtem feltölteni, vagy csak szimplán nem viszem magammal.... De nézzük, mit is kaptunk...

Bontogassunk...

20181008_204054.jpg

Csomagunk nagy nehezen ért el a postaládáig, valami oknál fogva a 12 dolláros cuccunkat kiszedték a vámon. De nem is ez a lényeg, megjött épségben. A doboza az órákhoz hasonlóan átlátszó műanyag, izléséses csomagolás. Semmi cicoma,egy MI logo és a füles látszik középen, amit körbeölel a papírburkolat. Első benyomásra egy PDA tollnak néz ki. Kibontva a csomagolást, találunk benne egy user manualt, egy „ritkahosszú” töltőkábelt, (kb 12,52 cm), és 2 darab füldugót, különböző fülkagylókhoz. Ez a megszokott, ezt el is vártuk...Csomagolást elhajítva, azonnal töltőre dugtuk a fülest, hogy mielőbb próbára tehessük. Természetesen töltőtrafó nincs a csomagban, ezért a laptopom USB portját használtam erre a célra... az 50Mah-s akku 2 óra alatt megszívja magát, amivel akár 170 órás készenlét is elérhető!!! Kidolgozása szép, nem sorjás. Viszont kellően nehéz, érezhető hogy van benne anyag. 6,5 gramm! :D Igazi Xiaomi minőség! A matt fehér festés igazán jól áll neki. Hál’ istennek nem az a csúszós, gagyi festék borítja, hanem a minőségibb, kicsit porózusabb fajta. Nem fog kicsúszni a megizzadt kezünkből sem!

20181008_204154_002.jpg

Próba-cseresznye...

Bekapcsolás a hátul lévő gombbal lehetséges, hosszan kell nyomni. Ezután a füles elején villogni kezd egy kék led, ami mutatja, hogy már párosítható is. Ezt gyorsan megtehetjük, a telefonunkon csak a BT beállításokban kell rákeresnünk. Nem lesz nehéz a dolgunk, a kínai feliratos eszköz lesz őkegyelme! A kapcsolat BT V4.1-en épül fel,  hamar végbe is megy, azonnal használatba is vehetjük a kütyünket. –ios-en és Android rendszeren is kipróbáltuk, mindkettőn tökéletes volt a párosítás. Felpattintottunk egy agybadugó szilikongumit rá, ami egész kényelmes és jól követi a fülkagylónkat. Kellemes meglepetéssel fogadtam, hogy nem akar kiesni, nem lötyög, hanem stabilan a fülemben van. Gyorsan telefonáltunk is vele, hogy halljuk a hangminőséget. Ilyenkor célszerűen a mobilszolgáltató ügyfélszolgálatot hívom, és csak lépkedek az ajánlatok közt. 20181008_204144.jpgHa megcsörren a telefonunk az az agyunkban is hallható, a fülesen lévő gombbal felvehető a telefon illetve bontható a vonal. Ezt a gombot hátra tették, szerintem értelmetlenül. Hangerő szabályzásra is van lehetőségünk az oldalán lévő gombokkal. Hangminőségre nem lehet panasz, kicsit dobozhangja van, de kellően hangos. Elvileg 20Hz-20Khz között enged át a dinamikus driver, de ez inkább csak egy jó marketingfogás. 12 dollárba nem fér bele ilyen. Mivel én szeretem ha szépen szól a zene, ezért ezt a headset-et soha nem fogom zenére használni, pedig lehetne. Szinte nulla mély hang, ezáltal 0,5 mp-ig bírta az agyam a pincehangot. Mikorfonja egy Low-noise mikrofon zajszűréssel, amit a beszélgetőpartnereim is megerősítettek. Tisztán, hangosan és érthetően hallották mit beszélek, pedig semmivel sem voltam hangosabb a megszokottnál. Egy töltéssel lazán tudta az egész napot, pedig használom a telefonomat. A leírásában 3 óra folyamatos beszélgetés van, ennyit simán tud a tesztalany is. Este én minden kütyümet töltőre teszem, a mai akkuknak már majdnem mindegy mikor és mennyi szaftot töltünk bele.

20181008_204058.jpg

Elvileg több telefonnal is párosítható, ez egy jó dolog, mivel én is 2 telefont használok párhuzamosan. Zenei élvezetünket segíti még, hogy vezérelhető vele majdnem minden zenehallgatásra szolgáló app, play/pause, léptetés. Azt hiszem mindent megnéztünk rajt, kellően kiveséztük a kis kütyüt.

Konklúzio:

Nekem mint megrögzött antiheadset-esnek is azért tetszett, de nem hordanám. Minőségre nincs panasz, akkuidő elegendő, szolgáltatások terén is hozza a kötelezőt. Aki szereti az ilyesfajta holmikat annak csak ajánlani tudom, ezt a 12 dolláros (kb 3500Ft) árat nagyon megéri. Ami nem tetszik, az a gomb a hátulján. Ezt oldalra tettem volna, ettől függetlenül szuper kis kütyü, akár ajándéknak is!

Köszönet  Gearbestnek, nélkülük ez a cikk nem jött volna létre!

Itt veheted meg: https://goo.gl/EDs7V

További szuper ajánlatok: https://www.facebook.com/groups/180296309200646/

Kuponlista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bPSNn2vVR5yoG-SnJTNpOIrv40Cn7oIcrJO7bSYz7Gs/edit?usp=sharing

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr4714290747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása