kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Alfawise B7 Pro Smartband bemutató és próba...

2018. november 01. - BuyitfromChina

A piacon a leggazdaságosabb smartband

Hol veheted veheted meg? Katt ide! :D

20181101_095617.jpg

 

Az Alfawise  a GEARBEST sajátmárkás termékeit gyártja. Mindent legyártanak, amiben van elektronika! :D  Egész jó paraméterekkel rendelkező TV Box-ok, miniPC-k és okoskarkötők, projektorok stb szerepelnek a repertoárban. Emellett bemutattunk már tőlük sonic fogkefét is, ami kimondottan jól sikerült! A mini okoskarkötőt már megnézegettük és hordjuk szorgalmasan. Tavaly óta hozzák a termékeket nagyüzemben, most mi új Alfawise B7 Pro intelligens karkötőt próbáljuk ki.. Jellemzői nagyon hasonlítanak a Huaweihez, de az ár feléért. Jól hangzik, igaz? Olvasd el a leírást, hogy többet megtudj róla!

20181101_094708.jpg

Bevezető...

Igyekeztünk egy komolyabb, de olcsó okoskarkötőt is beszerezni, most ennek van a szezonja, mindenki ilyenekben rohangál.... Sokan nem tehetik meg, vagy nem is akarják, hogy drága, 50-100ezer Forintos okosórát hordjanak, de szeretnék az egészségüket, mozgásukat, alvásukat figyelemmel kísérni. Ezért is esett a választás a PRO elnevezésű órára. Megrendeltük, kihozta a postás, igaz, majdnem 3 hetet vártunk rá. A szürke nylonzacskótól megszabadítva egy kellemesebb külsejű doboz tárul elénk. Ez már nem olyan egyszerű dobozka  mint a szokásos Alfawise band-ek. Ez papírdobozban van, egy szivacsbetét fogja az órát. Izlésesebb a csomagolás, ami lassan el is várható minden gyártótól!! A szivacsot kiemelve, a legalapvetőbb tartozékok lapulnak. Töltőkábel NINCS, de elmondom hogy miért, USER MANUAL. Az órát kiemelve a szivacs fogságából egyből szembetűnik, kicsit más a design...De ami a legfontosabb, hol a töltőkábel??? Itt egy kicsit meglepődtem, már nyúltam a telefonom felé, new email to Gearbest Support, amikor egy kicsit átnyálaztam a leírást! Szuper módon oldották meg a töltést, nem, nem mágneses, nem, nem valami hiperszuper! Tök egyszerű! A szíj leráncigálásával ( elvileg lehuzod a szijat, én majdnem beszartam mire leszedtem elsőre ) kapunk egy USB fejet, amit simán a laptopba dugva el is kezdődik a töltés! Nagy királyság. :D

20181101_094815.jpg

A Design

Elsőre azt hittem, egy Amazfit Cor van a dobozban, de jobban kézbe vettem és rájöttem, hogy nem. Na nem azért mert ez nem szép!!!! A Smart karkötőnk 3 színben kapható: vörös, áfonya kék és fekete . Igaz csak a szíj cserélhető ami,  25 cm hosszú és 2 cm széles termoplasztikus poliuretán anyagból készült, azaz nem izzadunk bele és elvileg nem lehetünk rá allergiásak! :D  20181101_094724.jpgMeglepő volt viszont, hogy az pánton nem a menő lyukba-pötty csat van, hanem rendes óracsattal kell felrögzítenünk a kezünkre. Kapott mér egy kis textúrázást is, ami nekem konkrétan nem tetszik. Az eszköz magassága mindössze 1,10 cm, ez jóval kissebb, mint pl a Xiaomi A1603-as karkötője! Ezenkívül nagyon kényelmes eszköz, mivel csak 22 gramm súlyú, azaz majdnem észrevehetetlen az ember kezén! A terméket Unisex-re állították be, ez szerintem meg is állja a helyét! Minkét nem képviselői nyugodtan hordhatják!

 20181101_095102.jpg

Képernyő

A smartband érintőképernyős, TFT LCD-vel rendelkezik . A leírásában szerepel egy vékonyított üveg a kijelzőn, amivel javítani tudják a minőséget. Meglátjuk mennyire bírja a strapát a vékony üveg... A kijelző 0,96 hüvelyk, és felbontása 80 x 160 képpont . Ez nagyon fontos, meghaladja a híres Xiaomi Hey + méreteit , amelynek felülete 0,95 hüvelyk. Nem utolsó sorban említhető meg, hogy téglalap alakú, ahol több mint 45 karaktert látunk teljes színben pompázni!!!

 

Tudásfaktor.... Pulzusmérő, kalóriamérő és lépésszámláló

20181101_094950.jpg

Ha proaktív ember vagy, tudod mi az egészség fogalma, előre gondolkodsz. Az Alfawise B7 Pro intelligens karkötő ebben ideális segítséged lehet. Először is, a lépésszámlálónak köszönhetően számba veheted a lépések számát. Így létrehozhatz célokat, és képes leszel teljesíteni őket. Beépített pulzusmérővel rendelkezik, amely folyamatosan vizsgálja a percenkénti ütemek számát. Végül pedig mérheted az elégetett kalóriákat. Így egyszerre 3 eredményt érhetsz el, amikből levonhatod a konzekvenciát... :D  Futáshoz, kerékpározáshoz, tornához, relative mindenhez használható! Egyéni sportok a készülékalkalmazásban.

Vízállóság

IP 67-es besorolást kapott, ami a por ellen és a sekély vízben való fürdést engedélyezi! Én személy szerint soha nem fürdök órában.... Beleakad a csat... :D

20181101_094641.jpg

Alvásmonitor, ébresztés

Az Alfawise B7 Pro Smart Bracelet nem csak a nap folyamán, hanem az éjszaka is figyelemmel kísér!  Alvásminőség monitorozással figyeli az éjszakánkat, figyeli mikor alszunk mélyen és mikor kevésbé! Ezeket az adatokat összegyűjtve láthatjuk az Aplikációban. Ezenkívül 3 ébresztést is konfigurálhatunk , amelyek vibrációval jeleznek nekünk,hogy ideje felkelni. 

Hívások, üzenetek, emlékeztetők, értesítések

Ha a testedre fókuszálsz, akkor nem pazarolhatod az időd folyamatosan a telefonod figyelésére! :D (Ejj de szép lenne ez így) A smartband értesítéseket küld, ha bejövő hívás vagy új üzenet érkezik. Ezenkívül az sms tartalmát 45 karakterig is kiírja. Ez elegendő ahhoz, hogy eldöntsük, fontos, vagy várhat. Ezenkívül tájékoztatni tud az ütemezett feladatokról. Figyeli a tétlenséget, majd „rádszól”, hogy ideje felállni, mozogni egy kicsit! Ami a közösségi hálózatokban végzett tevékenységeket illeti, ezekről is értesítést kapunk.

20181101_095513.jpg

Applikáció és belsőség:

A fenti funkciók mindegyike gyorsan végbemegy, köszönhetően a Bluetooth 4.0-ás kapcsolatnak. Szinkronizálása egyszerű, csak nyissuk meg a programot és már látunk is minden friss infót a készülékünkön!  Elvileg távoli selfikészítésre is alkalmas, ez is jól jöhet néha! Az órában a CPU egy DA14585 , amely 94 KB RAM és 148 KB -os belső tárhely lapul . Nyilvánvalóan nem sok, de minden eredményt a FlagFit 2.0 alkalmazásával kényelmesen tárol. Ez kompatibilis az operációs rendszerekkel iOS 8.0 vagy újabb, vagy Android 4.4 vagy újabb verzió. Ezen kívül az Alfawise B7 Pro Smart Bracelet tartalmaz egy BMA421 gyorsulásmérőt. Akkufronton LiPo 90 mAh ami belefért,  amely 7-10 nap közötti használatot jelent. Tudom, nem egy hónap, de azért ez sem egy utolsó, főleg, hogy szines az a kijelző! Kb. 2 órát vesz igénybe a töltés.

 Hol veheted veheted meg? Katt ide! :D

Vélemény:

Maszek véleményem, hogy az óra kellően jól össze van rakva. Színes kijelzője olvasható még napsütésben is. A nagy számok segítenek a könnyű leolvasásban. Hibának mondanám, a szíj eltávolítását a töltéshez. Nagyon szoros, de ennek megvan a lényege is. Ezek kívül egy szerethető darab...

 

Alfawise B7 Pro intelligens karkötő: Műszaki adatok

A gyártó neve

Alfawise

Terméknév

Alfawise B7 Pro intelligens karkötő

típus

SmartBand

tervezés

méretek

25 x 2 x 1,10 cm

súly

0,0220 kg

szín

Fekete, áfonya, vörös

Gyártási anyagok

Strap: Hőre lágyuló poliuretán

képernyő

típus

TFT LCD

alak

négyszögletes

méret

0,96 hüvelyk

felbontás

80 x 160 képpont

jellemzői

Érintésérzékeny

akkumulátor

típus

Lítium-polimer akkumulátor

kapacitás

90 mAh

Időtartam

7-10 napos használati idő, (2 óra feltöltés)

Töltési módszer

USB

Hadware és kapcsolódás

CPU

DA14585

RAM

94 KB

ROM

128 KB

Vezeték nélküli kapcsolat

Bluetooth 4.0

Funkciók és kompatibilitás

nyelvek

Arab, angol, portugál, német, japán, koreai, francia, olasz, orosz, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai

szabványok

Ébresztőóra, dátum, lépésszámláló, üzenetek értesítése, bejövő hívások és közösségi hálózatok, tétlenség emlékeztető, pulzusszámmérés, telefon keresése, alvásmonitor, égetett kalória, távoli kamera, IP67 védelem

gyorsulásmérő

BMA421

App

FlagFit 2.0

kompatibilitás

iOS 8.0 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb

Hol veheted veheted meg? Katt ide! :D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr1814337865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása