kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Alfawise akkus porszívó bemutató!

2018. november 14. - BuyitfromChina

Újabb terméket mutatott be az Alfawise, a GearBest saját márkás csapata. Látva, hogy manapság mindenki rendmániában szenved (hál'istennek!!), ők sem akartak kimaradni a porcicák elleni harcból. Rengeteg cég foglalkozik ezzel a kérdéssel, mindenki harcol, hogy a legjobbat gyártsa. Van is ellenfél, jó és rossz egyaránt. Jönnek a Pa értékek, Wattok repkednek, tartályméretek és takarítási idők, na meg persze atkák! Mindenki mindent beletesz a gépbe, csak hogy győztesen kerüljön ki a csatából. Ennek a porszívónak nem mással, mint a Xiaomi Roidmi-vel, vagy a Dibea porszívókkal kell felvennie a versenyt. Nem lesz könnyű valzer, hiszen a többiek már bizonyítottak ezen a téren. Alfawise-nak is van már hasonló terméke, arról nem születtek ódák, remélhetőleg ez megváltozik! De nézzük mit kapunk a pénzünkért...

Az FJ166-A kéziporszívó....

Kinézetre nagyon hasonlít a többi ilyen porszívóhoz, viszont a festéséből már láthatjuk, hogy nem a LOW BUDGET kategóriába szeretnének tartozni design téren. Szinezete nagyon hasonlít a Xiaomi porszívóira, de ez nem is baj. Divatos, design-os, szép!

Az Alfawise FJ-166A nagyteljesítményű motorral rendelkezik, amely 50% -kal több levegőt szív el és ezzel növeli a szívóteljesítményt 6,6 kPa-ra. Ez egész elfogadható már, a konkurencia is 5-6ezer között mozog. A levegőáramlásért itt is a fizika a felelős, azaz a "Venturi elv". Nagyon okosan belerejtették a készülékbe, ezzel is növelve a beszívás erejét. A porgyűjtő mérete 500ml, körülbelül 42% -kal nagyobb, mint a többi porszívó tartálya, ezáltal nem kell abbahagyni a takarítást az ürítés mmiatt. Az Alfawise FJ - 166A is megkapta a motoros kefét, lágy PE sörtékkel ellátva, amelyek képesek egyszerre 94% - osan felseperni a felületet. Összehasonlításképpen, a  nylon sörtékkel rendelkezők a szennyeződés 40%-át maguk mögött hagyják! A puha sörték nem károsítják a padlót és a szőnyeget. 


A mosógépekhez hasonlóan a legnépszerűbb porszívók a ciklont használják, hogy gyorsan porszívózzanak. Nagy sebességgel centrifugálnak, ezzel a tartályab csalják és onnan ki nem eresztik a porcicákat és a nagyobb szennyeződéseket. Az Alfawise FJ - 166A dupla ciklonos elválasztással rendelkezik a második fokozatban az apróbb részecskék benntartása a cél. A két ciklonos elválasztó rendszer elmélete gyorsba... Az első rekeszbe mennek a nagy holmik, porcicák, tömörebb szennyeződések.

A mikroporos levegő átmegy a második szétválasztó rendszeren is HEPA, ahol már 99,8%, hogy csapdába kerül. Ezek a mikro por, atka, allergén, stb elemek. Végül a levegő sokkal tisztább és frissebb lesz, másodlagos szennyeződések nélkül.

Vezérlése egyszerű, még egy gyerek is könnyen boldogul a gombokkal. Egy töltőt kapunk hozzá, hasonlót mint amilyet megszokhattunk már a műszaki berendezéseinknél, amit nem kell a falra szerelni, tehát vihetjük magunkkal. A falitöltős változatokkal már nem megy ilyen egyszerűen... Ez szimpatikus dolog! 

Tartozékok terén sem szűkösködnek, minden megtalálható benne, a szőrkefétől, a hajlékony autótakarító csőig minden. Minden felületre megtaláljuk a hozzá illő takarítófejet! Ezen tartozékok nélkül már nem is nagyon lehet versenybe szállni...

Egy dologra figyelmesek lehetünk, ami nagyon jó, hogy az akkumulátora cserélhető, ezt sok gyártó nem engedi meg. Akkuját szoftveresen védik, azaz intelligens akkuval szerelt a gép. Se túltölteni, sem pedig alulmeríteni nem tudjuk, ezzel biztosítják a hosszú élettartamot. Takarítani kb 40 percig tudunk egy feltöltéssel, ami egész jónak számít! A gép tokozása teljesen biztonságos ABS műanyagból készült. 

Árkategóriában is jó helyre sorolták, 100 amerikai dollár körül kell leszurkolnunk érte a GearBest webshopjában!! Ha azt tudja, amit leírtak róla, akkor nagyon jó vétel lesz!

Tesztpéldányunk már valahol a világban bolyong, amint ideér kipróbáljuk és leírjuk a tapasztalatainkat!

Végezetül nézzünk pár gyári adatot róla:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr5114371557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása