kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Karácsonyi bevásárlás a GearBestnél!

2018. november 30. - BuyitfromChina

Igen, itt a nyakunkon megint a karácsony, mindenki most kezdi az igazi nagy rohamot! A cikk írása közben is válogatok, nézelődök, azon gondolkodok, hogy kinek mit hozzon a Jézuska. Sajnos a kínai raktárakból már nem 100% az érkezés, tehát marad az EU raktárkészlet, egy picivel drágábban, de van ami olcsóbban! Az európai raktáraknak több előnyük is van. Első és talán a legfontosabb a vám és ÁFA mentes szállítás. Erre van már megoldás Kínából is, az a EU express, illetve az EU Priority Line-nak nevezett szállítási mód. 

EU raktár összes

 

cseh raktár szerintünk az egyik legjobb raktár, a legjobb árakkal, a legjobb termékekkel. Igaz, itt is belefuthatunk a kemény pénzekért árult termékekbe, de rengeteg olcsó is van, néha olcsóbb, mint a kínai raktárak! Postaköltség itt a legjobb, átlag 5,5 dollár, ami erősen vetekszik a Magyar Királyi Posta díjszabásával, a szomszéd utcába! A csomagot innen kb 5-7 munkanap alatt kapjuk kézhez.

Sajnos kapkodnunk kell itt is, mert a készlet véges, a feltöltés pedig hosszú időt vesz igénybe, tehát hajrá! Sajnos a 200 dollár feletti termékekre nincs innem lehetőségünk ezért át kell "sétálnunk"a Lengyel raktárba. Itt is van minden, de innen kicsit magasabb a postaköltség, átlag 12 USD! Viszont ha komolyabb értékben vásárolunk akkor ez elenyésző lehet. Innen is 5-7 munkanap alatt megérkezik a termékünk, tehát még erősen időben vagyunk. Többször is rendeltünk már tőlük, épségben megkaptunk mindent.

További raktárak vannak még Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Portugáliában. Ezekből a raktárakból még nem rendeltünk, kivéve a Spanyolt, onnan is 5 napos szállítást ígértek, de a cikk írásakor a 6-ik napnál tartunk egy termékünkkel és a tracking szerint még most is ott toporzékol a csomag! Bennük nem nagyon hiszünk így karácsony előtt! A portugál raktár egész jó árakkal operál, de itt is viszonylag magas, 12 USD körüli a szállítási költség! 

További jó ajánlatokat itt találsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr4514405500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása