kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Megint szuperolcsó a Proscenic T21 telefonnal is vezérelhető forrólevegős sütő

2022. április 07. - BuyitfromChina

A Gshoppernél már megszokhattuk, hogy leáraznak valamit de nagyon, most is ez történt a T21 forrólevegős sütővel! Ma tényleg jó áron kapod a A96DAF87ADA5 beillesztésével! A kuponnal csak 88 amerikai dollárt kell leszurkolnod a pénztárnál!

Természetesen ez is EU raktárból érkezik, mint rengeteg más termékük, amiket itt találsz meg. Se VÁM, sem pedig ÁFA-kötelezettséged nincs, futár hozza tehát maximum egy kis borravalód bánja, amit én személy szerint szívesen adok neki, mert korrekt velem is. 

t21.JPG

Miért kell vagy inkább miért olyan menő mostanság ilyenben sütni? 

 

Nem menőségből, inkább az egészségünk megőrzése miatt. Szinte nulla olaj szükégeltetik az ételek elkészítéséhez, ami ugyanolyan ropogós, friss lesz, mintha tocsogna az olajban! Érdemes egyszer elmenni valakihez akinek van ilyen és megkóstolni a benne készült ételt! De nem csak rántotthúst lehet ám ezekben sütni. 

t21_2.JPG

Szerencsére a tervezőcsapat meglep téged egy receptkönyvvel is, amiben a reggeli ételektől kezdve, a főfogáson át,m a desszertekig mindent is megtalálsz! A készülék WIFI-n kapcsolódik az internethez és ezáltal a te telefonodhoz is! Na? Igen, akár távolról is vezérelheted a gépet, vagy időzítheted, vagy csak folytathatod a melegen tartást mert nem érsz haza mire elkészül az ebéded. Rengeteg gyorsgomb segít az eligazodásban, egyszerű használatot tesz lehetővé! Most menő cucc, minden konyhában ott a helye!!!

További tartalmakért és a több mint 7000 kuponért pedig látogass el a www.kinabolveddmeg.com oldalunkra!

Ez a modell már járt nálunk teszten is, részletekért látogass el ide >>

kinabolveddmeg.hu T21 teszt

Link a termékhez: T21 air fryer

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr5117799689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása