kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Utorch UT30 mennyezeti lámpa bemutató

2019. január 02. - BuyitfromChina

Ma egy olyan terméket mutatunk be, ami a GB háza táján készül és jó! Nem mondhatjuk hogy perfekt, de tényleg megfelelő, tudásra és ár szempontjából is. Mindösszesen 10 darab Mátyásért lehet a tiéd!

itt vásárolhatod meg

Utorch UT30 PZE - 911 - XDD Smart Voice Control LED Ceiling Light Support with Alexa / Google Home- White 30CM

Ebben a cikkben górcső alá vesszük az Utorch UT30 intelligens mennyezeti lámpáját, amely lehetővé teszi, hogy távolról vezérelhessük, azaz ki-be kapcsoljuk, a fényerejét változtassuk, vagy akár ütemezett funkciókat hajtson végre teljesen automatikusan. Az intelligens világítás általában a kezdeti lépés az okosotthonok rögös útján, rengeteg terméket kapni már ehhez. Egy ilyen lámpa már nem nagymenő cucc, mindenki vásárolhat magának, hála a Kínai barátainknak. Jó, olcsó...

Pár fontos, száraz adat még így az elején...
Színhőmérséklet: hideg fehér (6000 - 6500K), meleg fehér (3000 - 3500K);
Teljesítmény: 18 Watt;
Feszültség: AC 220V;
Kapcsolódás: Wi-Fi (SmartLife alkalmazás);
Integrálódik az Alexa, a Google Home és az IFTTT rendszerekbe, meg természetesen a tuya app-ba, mint megannyi társa...


Kicsomagolás

Mint azt megszokhattuk, a Gearbestnél dobozdesignerek nem dolgoznak, csak csomagoló emberek. Amit találnak, abba belehajigálják a cuccokat. Semmi extra, semmi rend a dobozban. De mit is csomagoltak bele??
A doboz belsejében az akrilfedél mellett található a mennyezetre szerelendő fémkeret, néhány csavar a lámpa felfogatásához, valamint egy angol nyelvű használati útmutató.


Design

Az Utorch Lámpa designja nagyon egyszerű és modern, hasonlóan a Yeelight YLXD01YL-hez. Ez egy kicsit kisebb, átmérője "csak" 30 cm. Fehér vagy kék kerettel kapható. Mi a fehéret rendeltük, a kék nem illene a képbe...
A mennyezeti lámpa két részből áll: a fémkeretből és egy akrilfedélből amit nekünk kell behajtogatni majd búrának.Ez kicsit vicces megoldás, de ez van...
A lámpa belsejében három LED szalag található, mindegyik 8 Chippel. Minden szalagon 4 fehéret és 4 sárga / narancssárga LED-et vélhetünk felfedezni. Reméljük itt nem spóroltak, ők is megkérték Osramékat néhány millió leddel dobják már meg őket. Ezek a LED-ek kombinálva különböző fehér színeket hozhatnak létre.

Utorch UT30 PZE - 911 - XDD Smart Voice Control LED Ceiling Light Support with Alexa / Google Home- White 30CMA LED csíkok egy illesztőprogramhoz csatlakoznak, amely lehetővé teszi a lámpánk Wi-Fi-n keresztüli vezérlését.
A kis lámpák csavarokkal vannak rögzítve a kerethez. Ez nagyszerű annak biztosítására, hogy a fénycsíkok nem esnek le, de a csavarok nincsenek hátulról lefedve vagy védve. Ez nem egy szimpatikus megoldás, ha megnézzük a csavarok hosszabbak, ezét túllógnak a keret alján, tehát hozzáérnek a falhoz. Ergo, ha rendesen felcsavarozzuk, leszerelés után előfordulhat hogy nyoma marad.
Van egy lyuk a vezetéknek, így könnyen csatlakoztatható a lámpa a hálózathoz. A csavarok segítségével további 3 lyuk van a keretnek a mennyezeten való rögzítéséhez.
Miután a lámpát a mennyezetre szereltük, csak meg kell hajlítani az akrillemezt, hogy illeszkedjen a keretbe, ezzel kész is a búra... :lD

Utorch UT30 PZE - 911 - XDD Smart Voice Control LED Ceiling Light Support with Alexa / Google Home- White 30CM

Kapcsolódás


Az Utorch PZE 911 mennyezeti lámpa a „SmartLife” alkalmazás segítségével vezérelhető. Letölthető a QR-kód beolvasásával a használati utasításból, vagy a store-okból.. Integrálható más szolgáltatásokkal, mint például az Alexa és a Google Home, ha azt szeretnénk, hogy hangvezérelt legyen. Mi Echo Dot-hoz simán kapcsoltuk, tökéletesen működik. Az IFTTT-vel integrálható és  triggereket és automatizálási feladatokat is létrehozhatunk vele.


Vezérlés


A Smart Life alkalmazás nagyszerűen működik, és lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a márkával számos terméket vezéreljünk. Az alkalmazás segítségével be- és kikapcsolható a lámpánk, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ másik végén tartózkjodunk. Beállítható/látható a bekapcsolt állapot, a színhőmérséklet, a fényerő. Távolról is minden beállítás működik, még automatizálásokat is létrehozhatunk.De ha akarjuk, egyszerűen csak használjuk a megszokott módon, egy kapcsolóval.
Összefoglalva:
a lámpa be- és kikapcsolása távolról
Integrálható más gyártó terméke is az APP-ba
Automatizálások létrehozása
Fényerő beállítás
Színhőmérséklet beállítás

Utorch UT30 PZE - 911 - XDD Smart Voice Control LED Ceiling Light Support with Alexa / Google Home- White 30CM
Vélemény


Az Utorch intelligens mennyezeti lámpa és a Yeelight YLXD01YL-et egyidejűleg is kipróbáltuk. A lámpákat összehasonlítva, megvallva őszintén, jobban preferálom a Yeelight YLXD01YL-et - az anyagok minősége miatt. Emiatt veszített első körben, de természetesen funkcionalitásban azt lehet rá mondani, hogy egy jó lámpa, kellően erős fénnyel. Mi a 12nm-es fürdőszobában szereltük fel, tökéletesen bevilágítja azt. Tökéletes választás volt szerintünk. 33 USD az átlagára, ennél viszont többet nem nagyon tudnánk adni érte...

Itt vásárolhatod meg

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr3714519858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása