kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Mosókapszulát Kínából? Miért ne?!

2019. január 28. - BuyitfromChina

Mai tesztalanyunk kicsit rendhagyó termék. Igen, jól olvastad a címben, mosókapszula. Na nem azért vettük, mert jobb, vagy sokkal olcsóbb lenne. Érdekesség. Kipróbálni. 

Ezt a terméket az ismert és mindent gyártó cég a Xiaomi egyik alvállalkozója a MiJia dobta piacra. Azonnal ki akartuk próbálni, ha már Kínából veszünk majdnem mindent, akkor ezt miért vennénk itthon? Persze, tudom itthon azért akcióban ki lehet fogni olcsóbban is az Arielt, de ettől függetlenül azért érdemes ilyesmiket is megrendelni, ha jó áron jutunk hozzá. Az is igaz, hogy belefuthatunk néhány silányabb minőségű termékbe. Vásárlás előtt mindig legyünk körültekintőek, olvassunk teszteket, bemutatókat, segíthet a döntésben.

Info...

Xiaomi Mijia Small Leisure Laundry Bead 60pcs- CelesteItt van az a pont, amikor a MiJia cég is csak vakarja a kobakját, hogy kitaláljon valami újat, de hál' istennek nem tették meg. Maradt a jól bevált, gyerekeknek kimondottan nehézkes felbontású plasztik doboz, ami fele akkora mint a nálunk is kapható, bármelyik mosókapszulás "ládika". Igaz, itt a gyöngyök is sokkal kisebbek, mindösszesen 5 grammot nyomnak. Ebbe sűrítették bele mindazt amitől a ruháink tiszták és illatosak lesznek. A leírás szerint minden földi jóval felvértezték, antisztatikus bevonattól a szálak közé "beragadó" szennyeződéstaszító mikro gyöngyökig. Ipari mosószer adalékok is kerültek bele, amitől 6-szor tisztábbak és rugalmasabbak lesznek a gyári tesztek szerint. Fehér és színes mosáshoz is használható, minden anyag felsorolása mellett. Legyen az pamut, vagy egy durvább szőttes. Illata nagyon friss, nem tudnám mihez hasonlítani. Érzek benne némi virágillatot és friss tavaszi levegő illatot is. Tényleg kellemes, de ez teljesen szubjektív vélemény. Anyagát tekintve, vízben oldódó fóliából készült, ami teljesen lebomlik vízzel érintkezve. Használható gépi ill. kézi mosáshoz.  A kézi mosáshoz külön utasítás, hogy várjuk meg amíg a kapszula feloldódik és csak ezután helyezzük a ruhát a vízbe. 

Mossunk...

Xiaomi Mijia Small Leisure Laundry Bead 60pcs- CelesteHa minden infót elsajátítottunk, kezdődhet a gépi mosás. Egy kapszula a gépbe, amit 8-10 ruhadarabhoz ajánlanak. A gépet normál mosásra állítottuk, nem tettünk más tisztítószereket, vagy öblítőt mellé, vártuk a végét. A mosás végeztével a ruhákat nem tettük szárítógépbe, hagyományosan kiteregettük őket. Száradás után sajnos az illatából sokat veszített, viszont a ruhák tényleg kellemesen puhák lettek. Nem azt mondom, hogy az általunk használt Ariel-hez képest klasszisokkal jobb, de érzésre jó. Tisztaságra sem lehet panasz, az általános szennyeződések mind kijöttek. Ezután egy mosást tettünk a gépbe, erősen szennyezett ruhákkal, ahol használtunk Vanish-t is, mint minden alkalommal. Ezt kár volt, a kemikáliák nem szerették egymást, reakcióba léptek egymással, rengeteg habot termelt valamelyik. Ekkor már a mosógépünk hibakóddal erős zenélésbe és R2D2 beszédbe elegyedett velünk. Kijelzőjén mindent kiírt amit csak kifér a 7 szegmenses kijelzőn. Habot megvártuk míg csillapodik (ez az utasítás a gépkönyv szerint), ekkor folytatni tudta a gép a mosást. Öblítővel már nem volt gondja, azt simán elviselte, de elvileg ilyenkor már öblít egyet legalább a gép.

Véleményünk szerint semmivel sem mos jobban, mint a sokak által használt általános mosószerek, legyen az gél, por, esetleg kapszula. Hozza az elvárt eredményt, a ruháink tiszták lesznek és csak ez számít. :D Kis érdekesség inkább... Megvásárolható itt: https://bit.ly/2DDevVr

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr8014585036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása