kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Alfawise ZS - GX4S 1080P IP66 kültéri IP Kamera bemutató

2019. március 04. - BuyitfromChina

Alfawise ZS - GX4S 1080P IP66 vízálló teljes fém test kültéri IP kamera- fehérSokszor keresnek meg, hogy ajánljak kültéri kamerát, de ne legyen beltéri egység és komolyabb fúrás faragás. Erre a problémára lehet megoldás az IP kamera, amely hálózaton keresztül kommunikál az eszközökkel, mint pl. a mobilunk. A mai világban már sajnos mindent be kell kamerázni, soha nem lehet tudni alapon. A Gearbest csapata, az Alfawise is bemutatott egy ilyen kamerát, nevezetesen a ZS-GX4S névre keresztelt eszközt. Fogalmam sincs a betűk és számok kavalkádja mit jelent, de szerintem ők sem. A kamera hozza a ma elvárt formavilágot és igyekeztek a technikát is beletenni, viszont próbálnak emberi árcédulát ráakasztani. Csak 30 dollárba kerül! Belsőségeit tekintve, mert ugye egy ilyen terméknél ez a legfontosabb tényező, elmondható róla, hogy a leírása csudiszép :D, remélhetőleg tudja is. De mit is? 

Alfawise ZS - GX4S 1080P IP66 vízálló teljes fém test kültéri IP kamera- fehérEgy kis technika...

Itt fontos megemlíteni az elején, hogy a kamera bárhova felszerelhető a 90 fokban elforgatható gömbcsuklónak és a 360 fokban forgatható kamerafejnek köszönhetően. A ház IP66 minősítést kapott, tehát vízálló, ergo mehet az esőre nyugodtan. A fém ház segít a hőleadásban is, azért nyáron kíváncsi lennék rá mennyire lesz meleg. Valahogy egy microSD kártya is beletuszkolható.Kültéri antennája elvileg olyan erős, hogy a közelben a tojás is megsül, tehát jelveszteségünk, akadozásunk nem lesz vele. Felszerelése szinte megegyezik a normál kültéri kamerák felszerelésének módjával. Belül lesz érdekesebb a helyzet, nézzük mit írnak róla...

• Látószög
A kamera 75 fokos szögben képes érzékelni, ez annyira nem széles látószög.
APP vezérlés
Mozgásérzékelésre akár üzenetet is kérhetünk a mobiltelefonra.
Kétirányú hang
Beépített hangszóró és mikrofon gondoskodik arról, hogy ha megfigyelésre használjuk a kamerát, akkor vissza is tudjuk szólni. Így már lehet belőle akár bébiőr is...
3 féle mentési lehetőség
Helyi mentés, ez történik a microSD kártyára, ebből maximum 128GB-osat fogad el. Felhőbe mentés, ehhez regisztrálnunk kell a tárolóhoz.NVR merevlemez-felvevő tároló, gondolom ráköthető a meglévő dvr eszközre.

Alfawise ZS - GX4S 1080P IP66 vízálló teljes fém test kültéri IP kamera- fehérparaméterek:
- Videó felbontása:1080P
- Színérzékelő: 1/4 CMOS
- Kamera: 3,6 mm objektív, 75 fokos látószög
- WiFi: 2.4G
- APP: YCC365
- Anyag: Teljes fém
- IR távolság: 25M éjszakai látás
- Vízálló besorolás: IP66
- Zársebesség: Auto
- Mobil operációs rendszer: iOS 7 és újabb, Android 4.0 és újabb
- Üzemi hőmérséklet: 10 ° C-tól 50 ° C-ig

A leírása alapján nem tűnik rossznak a termék, érdemes lehet egy próbára...

Itt veheted meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr5014667381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása