kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Ismét egy jó kamera? Alfawise N816 IP kamera bemutató.

2019. augusztus 28. - BuyitfromChina

Ma megint egy Alfawise termékismertető került elém, ezt szeretném megosztani veletek. Nem drága holmi és a leírása alapján egész jó kis cucc ez! De miért is kell egy IP kamera manapság?

Sokan aggódnak, mi van akkor, ha betörnek hozzájuk. Igen, egyre több a besurranó tolvaj, egy ilyen kamerával felfedhető a kiléte (ha egy bolond) vagy csak szimplán meg lehet nézni a macskát hogy randalírozik otthon. Mást is, de azt nem illik! :D  Persze, a srácokat is meg lehet kukkantani vele, hogy tanulnak-e, vagy inkább az XBOX előtt töltik az időt... 1_3.JPG

 

Nem kétséges, hogy egy megbízható otthoni "biztonsági" kamera a jó választás.

Az Alfawise cég most kiadott kamerájának jellemzői:

A. 1080P videó, 2MP HD érzékelő a tiszta képek zökkenőmentes elkészítéséhez;

B. Fejlett PIR-szenzor az emberi test észlelésére, a hamis riasztás hatékony elkerülésére;

C. A legfejlettebb H.265 videokódolás 50% -kal csökkenti a fájlméretet;

D. Intelligens nyomkövető funkció;

E. Intelligens keresési pontok és megfigyelés; 

F. Cloud-tárolás, infravörös éjszakai felvétel, kétirányú hanghívások, fordított telepítés , azaz fejjel lefelé is felszerelhető.

2_4.JPG

3_4.JPG

4_3.JPG

Küllem...

Az Alfawise N816 megjelenése hozza a mai modern elvárt hóember formát... :D na jó, ettől még szép!

5_1.JPG

A felső részen elől egy 1080P nagy felbontású kamera található. A 2MP kép tiszta, a videó sima, a részletek finomak, elegendő egy ilyen kamerának.

A fényképezőgépe által készített fénykép ▼

6.JPG

Felül kapott helyet egy SD-kártyahely, amely akár 128 GB-os SD-kártyákat is képes támogatni.

A kártyahely mellett található a RESET lyuk. Hosszan nyomva párosítás módba kerül az eszköz!7.JPG

A felső részen találhatjuk még a mikrofon és hangszóró kombót, elmondásuk szerint szuper jó hangzást sikerült kihozni belőle! (Ne várj HIGH-END Burmester* hangot!!) 

*Burmester

8.JPG

Az Alfawise N816 támogatja a PTZ azaz 355 ° horizontális és a 90 ° vertikális mozgást. Zoom csak digitális van. Speciálisan kialakított forgatómechanikájának köszönhetően sima, egyenletes mozgást tesz lehetővé, amit az APP-ból irányíthatunk!

9.JPG

 

Könnyen kezelhető

Az Alfawise N816 felszerelhető függőlegesen vagy fejjel lefelé, biztosítva, hogy minden megfigyelt terület belátható legyen.

 

Az Applikáció felhasználóbarát, első lépésben rengeteg tippet kapunk a használathoz.

 

Teljes értékű biztonsági kamera...

AI humanoid detektálás:

Az Alfawise N816 AI azonosító képességgel rendelkezik az arc azonosító eléréséhez (idegenek azonosítása).

12.JPG

Vagyis amikor egy tárgy vagy állat mozog a képen, az N816 automatikusan figyelmen kívül hagyja: "Ez ártalmatlan a tulajdonos számára. Nem kell riasztást adni." (Mondjuk ha egy zsiráf bejönne a lakásomba, lehet nem örülnék) Viszont amikor egy idegen személy elhalad a kamera előtt az N816 automatikusan felismeri, megpróbálja azonosítani. Ha ez nem sikerül, akkor készít egy fényképet, és értesítést küld az APP-on keresztül. Közben riasztást is kiadhatunk, hogy megpróbáljuk elijeszteni a nem várt vendéget.

Infravörös éjjellátó:

A legtöbb jelenleg kapható kamerát kevés IR LED-del szerelik, ezért sötétben a képminőség elég homályos. Az Alfawise N816 hat infravörös LED-del szerelt, amelyek akár 15 métert is "megvilágítanak", biztosítva ezzel a kiváló éjjellátó teljesítményt.

13.JPG

Intelligens keresési pontok és megfigyelés

Beállítható figyelési 3 figyelési pont, mint például az ajtók és ablakok. Ekkor a helység többi része láthatatlan a kamera számára, azaz éjjel is megoldható a riasztás. 

14.JPG

Különböző tárolási módszerek:

Az Alfawise N816 támogatja a legfrissebb H.265 videokódolást, amely 50% -kal kisebb fájlokat eredményez, mint a H.264. Így a videoátvitel is simább lesz.

Menthetünk a tetejébe helyezett MicroSD-re, vagy felhőbe. Egy 128G memóriakártyával a kamera kb. 30 napig folyamatosan képes felvenni, ezután törlésre kerülnek a legrégebbi felvételek.

Kétirányú hanghívások

Ma már nem újdonság a kétirányú hanghívás, tehát ebből sem maradhatott ki. Néha vicces dolgokat lehet vele csinálni... :D  

Az Alfawise N816 segítségével 5 felhasználó egyszerre érheti el ugyanazon kamera valós idejű videóit. Ennek sok értelmét nem látom...

 

 

Összegezve

Az Alfawise N816 egy olcsó de jó otthoni biztonsági kamera lehet:

1080P HD felbontás; különféle AI-észlelési funkciók; 6 infravörös LED, 15 méteres ultra tiszta éjjellátó képesség; 355 ° vízszintes forgatás, 90 ° függőleges forgatás. 

10.JPG

LINK: https://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_009413834233.html?wid=1349303&lkid=12752867.

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr1415028204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása