kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Xiaomi Mi AC2100 WIFI router bemutató. A kétsávos...

2019. november 20. - BuyitfromChina

Xiaomi Mi AC2100 WIFI router. A kétsávos 

Manapság nehéz megtalálni az elektronikus és technológiai iparban azt a területet, amelyben a Xiaomi nem ad valami érdekeset. A legnagyobb kínai technológiai cégek közé tartozik és szinte minden területen igyekeznek minőségi termékeket kiadni, természetesen mára már globális szinten.

Mi AC2100 Mi router

Ennek megfelelően az új kétsávos WIFI router is már megvásárolható a globális piacon. Sorban ez a kb tizenhatodik router, de ez sokmindenben különbözik társaitól. Leginkább hengeres formájában. A technológiai fejlődés miatt egyre több és jobb routereket kell gyártani, fejleszteni, hogy kiszolgálja a manapság oly' gyorsan terjedő okosotthon berendezéseket, és természetesen a hétköznapokban használt, telefon, tablet, TV stb kütyüinket. Ezen termékek nélkül a mai felgyorsult világban elveszett ólomkatonák lennénk, tehát otthonra is kell a gyors net, a gyors wifi. Online a világ!

Rövid áttekintés: 

Az útválasztó leírása szerint egy gigabites WAN porttal, valamint 3 gigabites LAN porttal rendelkezik, hogy könnyen kezelje a 100Mbit-es sávot. Ezenkívül a készülék beépített jelerősítővel rendelkezik, hogy nagyobb lefedettséget biztosítson a nagy sebességű átviteli távolság mellett.

Az AC2100 router belsejében egy MT7621A MIPS 2-magos processzor teljesít szolgálatot 880 MHz-es órajellel. Támogatja a gigabites kettős frekvenciájú adattovábbítást és a gigabites hálózati portot. A router 128 MB memóriával rendelkezik mind a RAM, mind a ROM porton. Ismer minden titkosítási formát például a WPA-PSK, a WPA2-PSK, az SSID elrejtést stb. Beállításait Android, IOS és PC felületen is kezelhetjük. Wifi felületen minden eszközt támogat, legyen szó tabletről, TV-ről, vagy akár egy konzolról.  Az 1000 Mbps ethernet port sebessége kiválóan alkalmas otthoni vagy irodai használatra.

Bontogassunk...

Az eszköz egy jól csomagolt dobozban érkezik, mérete 15x15x25 cm és mindössze 1 kg. A designerek itt nem brillíroztak, mint ahogy azt megszoktuk a Xiaomitól, egy fotót és némi technikai információt spricceltek rá. Hamar a felejthető dobozok közé kerül. A dobozban a Mi AC2100 router, hálózati kábel és hálózati adapter található.  A csomag emellett tartalmaz egy kínai felhasználói útmutatót is, amely segít a telepítésben, ha beszéled a mandarint. De nem kell megijedni, nem rakétatudomány, az átlagos felhasználók is simán megoldják a feladatot. A hengeres forma nem csak design, a tervező szerint, a kevesebb helyigény inspirálta. Anyaga fekete ABS műanyag, viszont a megszokott kiváló minőségben, minimal stílusban. Elején csak a ledek villogása töri meg az ívet, a hátsó oldalon találhatóak az RJ45-ös portok. A tetején kapott helyet a gravírozott mi logo, de semmi csicsa, semmi extra. Igényes...

Tudásfaktor...

Mi AC2100 Mi router

A mai világban már nem elégszünk meg a 2,4 GHz-s frekivel, tehát egy normális router 5GHZ-en is képes kommunikálni. Ezt megteszi ez a gép is, ehhez többféle okos megoldást is fejlesztettek a tervezők. A dual-chip mechanizmus kezelése mellett az integrált erősítő rendszer biztosítja a jelerősítő érzékenységét és erős hálózati jeleket közvetít a falakon keresztül is. Ami a LAN-adatokat illeti, a Mi AC2100 1000 Mbps sebességet nyújt a játék és a háztartási gépeknek a legjobb felhasználhatóságának elősegítése érdekében. Ezen túlmenően az útválasztó intelligens hibajavító algoritmust tartalmaz, hogy javítsa a rossz jelminőséget. A hálózati stabilitás elérése érdekében a Mi AC2100-be integráltak 128 MB memóriát.

Mi AC2100 Mi router

Ezenkívül ez garantálja az adatátviteli folyamatot, és stabil kapcsolatot tart fenn minden csatlakoztatott eszközzel. A 2,4 GHz-es csatorna támogatja az 1–13 csatornát, míg az 5 GHz-es a 36, ​​40, 44, 48, 149, 165 csatornát. Ezen felül a kettős protokollok IEEE 802.11 a / b / g / n / ac és IEEE 802.3 értékre vannak beállítva. / 3U / 3ab. Biztonsági intézkedések terén sem szerénykedik, ismer minden fontos protokollt. Mint fentebb említettem, a biztonság javításában segít WPA-PSK, WPA2-PSK és néhány más titkosítás is, hogy elkerüljük az illetéktelen hozzáférést. Ezenkívül az útválasztó biztosítja az SSID elrejtését az intelligens hálózat és az erősebb csatlakoztathatóság érdekében.

Összegezve...

A Mi AC2100 router 3 LAN portot és egy WAN portot, valamint DC portot rejt magában. 4 független antennával, 1000 Mbps LAN adatátviteli sebességre képes, vezeték nélküli AC/G/N szabványt ismeri, fejlett MU-MIMO támogatást nyújt. Az 1000 Mbps ethernet sebesség, a nyomon követés a gyermek online tevékenységeihez, IPV6 támogatás, intelligens hibajavító algoritmus mind csak hab a tortán. Persze, tudom, kapom majd a hideget-meleget, de NEM egy irodaházat kell kiszolgálnia speciális kérésekkel, hanem otthoni felhasználásra tervezték átlagembereknek. Tudom, van sokkal jobb is a piacon, de ez tökéletesen megfelel egy átlagfelhasználónak. Sebességre nincs panasz, kapcsolattartásra nincs panasz, mindent tud amit neki tudnia kell! Ez egy jó router ebben a szegmensben! 

Itt veheted meg: https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_009434440934.html?wid=1433363&lkid=12752867

Kuponnal most 53,99 dollár az ára. Kupon: GBXMAC2100

Mi AC2100 Mi router

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr715313142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása