kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Alfawise RST2056 sonic fogkefe

2018. szeptember 19. - BuyitfromChina
Olcsón, jót!
Egy ideje már mindenki minden termékével szeretne intelligens, okosotthonba illő lenni. Nincs ez másképp az Alfawise termékeket gyártó céggel sem. A mai bemutató során az Alfawise RST2056-ról beszélünk: versenyképes a Xiaomival szemben? Árban biztos....de ne menjünk ennyire előre...
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
 
Kicsomagolás
A hosszukás dobozban érkező fogkefénk, már kivülről árulkodik, hogy mennyire igyekszik jó lenni. Kell is, hiszen olyan márkával, mint a Xiaomi kell felvennie a versenyt.... A dobozban egy műanyagtálcába rejtőzik a fogkefe, a töltő és 2 pótfej, tehát egy 3 tagú családban simán elég egy ilyen készülék. Természetesen kézikönyv is jár hozzá, érdemes lapozgatni.... Igaz, kicsit nehezményeztem, hogy a fejen nincs kupak, a másik kettő pedig nem vákuumcsomagolásban érkezett, de nem vagyok finnyás, belefér! Tudom viszont, hogy sokan ugranak az ilyenre, jó lenne odafigyelni ilyen apróságokra...
 
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
Kivitelezés és minőség
Esztétikai szempontból nem sok dolgunk van. Kellemes megjelenése van, nem kell rejtegetni a szekrényben, ha jönnek vendégek hozzánk. Az Alfawise RST2056-ot jelenleg csak fehér színben lehet kapni, de így is nagyon szép darab. Anyaga ABS műanyag, de a jól kidolgozott és jól kialakított fajtából. A Xiaomi-tól eltérően, itt van 2 gomb a vezérléshez, az egyik a be- / ki kapcsoláshoz és a másik a használati mód kiválasztásához való. Felszerelték állapotjelző LED-ekkel is, ami az akkumulátor töltöttségét hivatott kijelezni felénk.
A fogása nagyon jó kézreálló, mivel a felhasznált anyagok és az összeszerelésre odafigyeltek. Bár nem a csócskategória, de nem is az a puritán piacos fajta. Ennyi pénzért viszon First Class!!!(még mindig olcsó árú termékről beszélünk). A 3 fej DuPont NC410 sörtékkel érkezik, a klasszikus függőleges alakkal. A termék az IPX7 minősítéssel vízhatlan, tehát mehet a csap alá az egész fogmosás után!
 
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
Mossunk fogat...
Már-már nem tudjuk hová kapkodjuk a fejünket, amikor megjelenik egy új fogkefe a piacon. Szonikus? Mit jelent az? Igen, a rezgésszámát. Alfawise is sonic, viszont ennyi pénzért kimaradt belőle az APP monitorozás. (Mondjuk az X3-ról, kb félszer töltöttem le a fogmosási szokásaimat). Nem is hiányzik, így is nagyon személyre szabható. (Egy fogkefe?? :D)
A várakozásoknak megfelelően 4 használati mód közül választhatnak: Tiszta fogak mód (31.000 rezgés), Puha (lassabb, érzékeny fogaknál), Fehér (40.000 vibráció) és Masszázs. Az első 3 más-más intenzitásra vált, míg a Masszázsnál a fej rezgését másképp csinálja, olyan mintha oldalirányú mozgást is végezne. Nem tudom, hogy valóban hasznos-e ez az utolsó mód, nem nagyon szoktuk a fogunkat masszírozni... :D Maximum az ínyünket, de azt sem fogkefével.
Komolyra fordítva a szót. Az első 3 mód a legfontosabb. Egy elektromos fogkefével kevesebb időt jelent a fogmosás. A teljes mosáshoz átlagosan 2 percet használnak a gyártók, és az Alfawise ezt is jól betartotta. Ők is négy részre osztották a fogmosási időt (felső első, hátsó és alsó elülső / hátsó rész), indítás után a fogkefe automatikusan beállítódik. Minden 30 másodpercben lesz egy kis szünet, amikor a fej megáll a vibrálással, hogy jelzést adjon arra vonatkozóan, hogy mehetünk a következő részre. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol.
Elvileg gondoltak az elhasználódás mutatására (ezt a xiaomi az app-ban mutatja), ezért az elmélet szerint a fejen a kék sörték elveszítik a szinüket.
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
 
Használati idő...
Egy 650mAh-s Li-ion akkumulátort kapott az Alfawise RST2056 ami körülbelül 2 hét intenzív használatra elegendő, természetesen egy emberről beszélünk. Sokan gondolják, hogy ez kevés lehet, de nyaraláshoz nem kell töltő hozzá! :D A szaftot az álló töltőn keresztól tudjuk az akkuba préselni, egy teljes feltöltéshez 24 óra szükséges a leírás szerint. Nekünk a reggel feltett készülékünk már estére tele volt. Töltést a fentebb említett LED-es visszajelzőkön követhetjük...
Pro-kontra
6500 Forint körül az Alfawise RST2056 egy olyan termék, amelyet ha nem próbálunk ki, nem tudhatjuk meg mit is tudhat ennyiért. Tényleg jó, tényleg erős, nagyon kivetnivalót nem talál benne az ember, csak a fentebb említett higiénia problémát. Tökéletes lehet ajándéknak is, nem fog senki megharagudni ha egy ilyet hoz a jézuska! Külön APP nincs, de nincs is szükség rá... Remek alternatíva lehet sokaknak, akik nem elvakultak (én) vagy csak nem szeretnének 20-30 ezret költeni egy fogkefére, hanem csak 10.000Forintot!
Jó vétel volt!
Köszönjük a terméket a Gearbest-nek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta....
A termék az alábbi linken megvásárolható: https://goo.gl/CypHmz

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr5314249387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása