kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kipróbáltuk a papírórát...

2018. szeptember 20. - BuyitfromChina

Papíróra, ahogy mi látjuk....

Itt tudod megvenni: https://goo.gl/2muN7L

 

Sokat gondolkodtunk rajt, hogy tényleg megéri-e azt a 3 és fél dollárt ez az óra. Tényleg mutatja-e az időt? Hogyan, miként. Mivel műszaki beállítottságú vagyok, nem volt mit tenni, rendeltünk egyet a Gearbest-ről. 3,47 Dollárba fájt ez a mutatvány, de a technikai újdonságokért semmi sem drága. Várakoztunk, nagyon lassan akart ideérni a csomag, de nagyduzzogva kihozta a postásbácsi és egy hanyag mozdulattal belehajította a levelesládámba. Párom a munkából hazaérve azonnal kést ragadott és már bontogatta is a csomagot. (Szerintem a kisfiam akarta látni, hogy apa mit rendelt már megint....)

Bontogassunk...
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Ha nem lenne a matrica a "díszdobozon"....

 

A csomag épségben megérkezett, a szokásos fekete belsejű zacskóban. Szerintük ez egy díszdoboz, amit kínaiboltos/piacos csomagolásnak neveznék. Fekete vékony dobozka, kb. 4x8 centis és 1 centi magas. Elől átlátszó fólia, amin keresztül megpillanthatjuk az új vekkerünket. DE NEM! Mert ráragasztották a vonalkódos kínai betűs, QR kódos ordenáré matricát, ha esetleg ajándékba vinnéd valakinek még szarabbul nézzen ki mint ahogy amúgy is kinéz! :D Megszabadítva a csomagolástól, megpillanthattam ezt a remekművet... Kivételesen kapunk angol használati útmutatót a beállításhoz.
Tesztüzem...
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Tényleg papírból van a vekker...
Kicsomagolva a dobozából, rájövünk, hogy tényleg papír, de mégsem. Kicsit az anyaga hasonlít a nálunk sütésre használt zsírpapírhoz, de annál azért vastagabb. Fogásra érdekes anyag, viszont nehéz, tehát van benne valami a gombelemen kívül. Igen, egy 7 szegmenses kéken világító kijelző és egy szétszedett 1980-ban gyártott „kvarcóra” belseje, amit egy gombbelem hajt. Természetesen az elem nem cserélhető, de ha normálisan használja az ember szerintem elmegy egy 42 évig.... :D Tovább tapogatva a vaccsunkat, érezhetünk benne valami kemény és nehezebb dolgot, ami nem más mint egy darabka mágnes és vasdarab(? a szerk.), amivel majd a szíjjat rögzítjük a csuklónkon. Az óra, egy igaz időmutató, másra nem is igazán való ez a megjelenítő eszköz.
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Igen, ott van az a 7 szegmenses kijelző!!
A 7 szegmenses kijelzőn a „gomb” megnyomására felvillan az pontosidő és kb 5-7 mp-ig marad látható. További nyomkodásra, dátum és MÁSODPERC kijelzést is aktiválhatunk! Mondtam én hogy a ’80-ból megmaradt kvarcóra elektronikája hajtja! :D A fény elég halványan üt csak át a papíron, de lehet, hogy csak az általam nem jól megválasztott mintázat miatt van egy így. Beállítani is azzal az egy gombbal lehhet, hosszú nyomásra lesz aktív a beállítás menu. Ezután csak nyomkodjuk mint 1982-ben. Ha beállítottuk, nincs más dolgunk, mint viselni, menőzni, elkápráztatni a csajokat, vagy csak egyszerűen odaadni valakinek ajándékba egy üveg jóféle Pajzos Tokaji Aszú Esszencia 1999 évjárat mellé! ( A bor 16-17 darab ezrest kóstál per üveg! a szerk.) Vízbe nem mennék vele, pedig valahol olvastam, hogy ez egy vízálló példány. Szerintem nem nagy dolog levenni és kint hagyni az étkezőasztalon.
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
nem sokkal marad alul fényerőben.... :D
 
Konklúzió...
Egy szónak is száz a vége, soha nem fogynak ki kínában az ilyen-olyan baromságokból, ajándéknak poénból tökéletes választás, de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG egy baráti társaságban ajánlom, ahol azért lesz ennél sokkal, de sokkal komolyabb meglepetés is! Az óra fiatalos, majdnem hogy kislányos, kisfiús termék. Nekik is jó választás lehet, ha el is veszítik, nagy kár nem ér minket, mert árban ha akciós akkor 1000 forint. Színben van vagy 20 féle, mindenki talál megfelelőt magának. Az árát, hát nem is tudom, hogy megéri-e. Ilyenekre szoktam azt mondani, „ egy misét megér”!
Köszönjük a Gearbest-nek a terméket..... nagy élmény volt! :D
Itt tudod megvenni: https://goo.gl/2muN7L

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr7114250643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása