kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

A jövő csengője, ami vigyáz a lakásunkra is...

2018. december 17. - BuyitfromChina

A mai világban már minden smart, akkor a csengő miért nem az? Több cég is gondolt egy merészet és szerintem nagyon jól kitalálták az okos csengőket. Attól lesz okos, hogy jelez, ha valaki 3 méternél közelebb jön, vagy ha valaki csenget, azt láthatjuk a telefonon, vagy akár beszélhetünk is vele. De láttunk olyan próbálkozásokat is, amelyek felismerik az arcokat az ajtó előtt. (Ehhez el kell menteni az arcokat egyszer!!) Van belső hangszórós és hangszóró nélküli variáns is. Most egy ilyet mutatunk be nektek az Alfawise szoknyája alól! Árban 12.000 Ft magasságára tehető, igyekszünk beszerezni egy példányt belőle és jól széjjelnyomkodjuk....

20181031200309_17890.jpgKinézet...

Igazából egy álló IP kamerára hasonlítható. Designra, is adtak, hozza a kornak megfelelőt. Felül helyezkedik el a kamera és szenzorok, IR ledek, egy fekete keretbe foglalva. Alul egy nyomógomb található, ami világítással jelzi, ha megnyomtuk. Méreteit tekintve nem kicsi, de legalább mindenki észreveszi ha az ajtónk elé áll. Mondjuk én azzal fogok kezdeni, hogy ragasztok rá egy matricát, hogy csengő! Sajnos az lemaradt róla, de még egy kis harang szimbólum sem jelzi ezt. Vastagságát igyekeztek minimálisra csökkenteni, ez a darab alig méretesebb mint 3 centi. Kell is hogy vékonyka legyen, nagyon elállna és zavarná a szépérzékünket. De sajnos az akkuknak kell a hely. Felszerelése a szokásos egyszerűséggel történik, 4 csavarral, vagy +M kétoldalas ragasztóval illeszthetjük a helyére.

De mit is tud valójában? 

20181031200309_52553.jpgFőbb jellemzők:
●720P videochat a csengetés után. 
●Éjjellátó funkció, ezzel nem maradunk le soha semmiről
●Mozgásérzékelés, amiről azonnal értesítést küld
●166 fokos látószög, ezáltal nagyon kicsi a holttér
●Kicsi energiaigény, akár 6-8 hónapos üzemidő is elérhető 2 darab akkuval! Beköthető a villamos hálózatba is egy trafó segítségével, ezáltal megspóroljuk az akkukat. NEM tartozék!

20181031200309_17581.jpgApp name: Tuya Smart / Smart Life
System requirement: Android 6.0 vagy magasabb, iOS 9.3-tól felfelé

Elvileg minden csengetést és mozgásérzékelést értesítőt megkapunk a telefonon. Remélhetőleg, több telefonon is használható lesz egyszerre, mert máskülönben nem sok az értelme. Egy kicsit gyengének érezzük a 720p felbontást, de a komolyabb gyártók sem használnak jobb felbontást ugyanilyen árkategóriás, vagy a drágább készülékeikben. Éjjellátás funkciónak nagyon fontos szerepe van, igazából itt max 2 métert kell "bevilágítania" reméljük ezt tudja is. 166 fokos látószögben talán már nehezebb elbújni a rosszakaró srácoknak, ezt szeretjük már most. 6-8 hónapos üzemidő...hm.... sokáig fog tartani az akkuteszt, de kipróbáljuk, tényleg tudja-e ezt a teljesítményt hozni. Már kapható a webshopban 42-50 dollár között mozog az ára>>> https://bit.ly/2SbkPso

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr8714494834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása