kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Gameboy újratöltve...

2019. február 13. - BuyitfromChina

Ki nem ismeré a régi szép időkből a Gameboy játékkonzolt. Nagy sikere volt anno, Viszont egy nagy hátránya volt, az pedig nem más mint a viszonylag drága "játékkazetták". Igen, tudom, voltak a piacos darabok is amin több játékot tároltak, ezeket volt érdemes beszerezni hozzá. Most visszarepülhetünk az időben, mert ismét nagy sláger a kézikonzol. Erre a Gearbest csapata is ráugrott és készítettek egy konzolt, amire előretelepítettek 400, igen, jól látod négyszáz játékot. Megtalálható köztük a Super Mario-tól kezdve az autós játékokon át minden.

Gocomma beépített 400 játékkonzol matt megjelenés- Fekete

Kialakításra majdnem teljes a hasonlóság, de azért pár extrát azért beszereltek a kis dobozba. Akár TV-re is köthető és nem kell benne a 4 ceruzaelemet cserélgetni, mert ellátták egy akkumulátorral, amivel egy teljes feltöltéssel akár 6 órán keresztül is ugrálhatunk a gombákon. Azért arra ne számítsunk, hogy a 4K TV-n nagy élmény lesz, de egy szülinapon remek szórakozás lehet a gyerekek körében. Gombok tekintetében kicsit lett csak más az elrendezés, a klasszkus GameBoy feeling azért megmaradt.

Gocomma beépített 400 játékkonzol matt megjelenés- FeketeIgaz itt már 4 gombbal és a "keresztkapcsolóval" tudunk irányítani, az eredetin csak 2 körgomb volt. A játékkonzol egy resetgombbal is kiegészült, lényegében ezzel tudunk kilépni a főmenübe(?). A kijelző tekintetében is maradt a retro hangulat, talán 320x240, de ide pont ez kell!  Ezen lesz igazi élmény, olyan mint a régi szép időkben... Hogy ne legyen veszekedés belőle, akár 4 szín közül is válogathatunk, ezeket a webshop oldalán tudjuk beállítani. Szerintem a fehér tök menőn néz ki. Mi is kipróbáltunk egy hasonló terméket, nagyon élvezetes volt vele a játék, visszahozta a gyerekkorunkat...Most egész jó a bevezető ár, csak 14,99 USD! (2019.02.13.)

 

Itt veheted meg

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr9414624504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása