kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Xiaomi KacoGREEN a minőségi irodaszer megfizethető áron

2019. március 07. - BuyitfromChina

Megint Xiaomi, viszont nem kütyü, hanem inkább munkaeszköz. Munkaeszköz az irodában, iskolában, vagy otthon. Irodaszereket hoztam, igazi minőségi termékeket a középosztályból. Tudom, vannak 100x drágább és minőségibb termékek is, de azokat nem mindenki engedheti meg magának. A mai termékeket viszont igen, mert a komplett szett nem került 10000 Forintba és nagyon ott van a toppon. Nem kevesebb mint 5 termékről beszélünk, de ha jobban megnézzük, akkor sokkal többről. Mindegyik dísze lehet egy modern íróasztalnak, igazi minimal design, ahogy én szeretem. Semmi csicsa, semmi színkavalkád. De mit is hoztam? KACOGREEN cuccokat, amik tényleg méltóak a xiaomi név viselésére. Olcsón jót...

 20190305_211943.jpg

A csomagban találhatunk tollat, tűzőgépet, ragasztószalag adagolót azaz tixotépőt, tárolódobozt és egy noteszt. A cég gyárt még ezen kívül rengeteg irodai terméket, de szerintem kezdőszettnek megteszi ez is. Kezdjük is a bemutatót a tollal. Igaz, nem annyira menő, mint a mijia toll, de ez is igényes, szép kidolgozású.

KACOGREEN irodai toll, 10 darabos csomag, fekete tintával

20190305_213316.jpg

Mint fentebb írtam, a toll nem olyan kezes, vagy kiegyensúlyozott mint a mijia toll, de tényleg minőségi termék. Tokozása valami gumírozott anyagot kapott, ezért nagyon jó fogású, nem izzadós, csuszkálós fajta. Igaz, emiatt azonnal meglátszik rajt minden karc, de egy mozdulattal ez le is törölhető. Olyan mintha öngyógyítós lenne! :D Matt fekete színben pompázik, de ha valakinek ez nem szimpatikus, akkor megvásárolható fehérben is. Nálam a fekete a nyerő. A toll hegyét és nyomógombját viszont meghagyták fényesen, ez annyira nem tetszik, pedig kicsit kiemeli a semmilyenségből. Rugója elég kemény, érzi az ember mikor nyomta meg. Kicsit könnyűnek találom, de sokan nem szeretik a nehezebb tollakat, én mondjuk pont azokat részesítem előnyben. Ennek súlyra olyan reklámtoll érzete van nálam. Akasztója stabil, pedig rövidebb a megszokottnál, nem az a kihajlós fajta, hanem tényleg az erősebb. Ide került gravírozásra a cég logója, de nem hivalkodó, szó szerint meg kell nézni, mert nagyon apró betűkkel vésték bele. Sajnos ebben a tollban is a szokásos fekete tinta lapul, igen a zselés fajta, de  nem fogja az agyam hogy miért fekete. A betétje cserélhető ha egy huszáros mozdulattal lecsavarjuk a toll hegyét. Igaz, nem minden országban követelik meg a hivatalos tinta szinét. Adóbevallást is csak kék tintával fiatalember! Anyád, nincs más. Mijia és KACO tollam van csak! Én kérek elnézést! :D  20190305_212514.jpgA zselétinta írás közben fényesen csillog, azért vigyázzunk vele, a balkezesek könnyen elkenhetik, kell neki egy kis idő, mire beleszárad a papírba. Ilyenkor már stabil, a színe is átvált kissé szürkésbe. Egy nagyon jó dolog van benne, hasonlóan a jóféle zselés tollakhoz, ez sem folyat, nem lesz maszatos a hegy, mint az olcsó rendes tintás tollak esetében. A 0,5mm-es hegy nagyban megkönnyíti a szépírást, nem lesz maszatos, persze ettől még nem lesz valakiből Kaligráfia (A kalligráfia a (görög καλλος kallos „szépség” + γραφος grafosz „írás” szavakból) a díszes, szép (folyó) kézírást, annak művészi fokú gyakorlását nevezik.) mester. Egy dolog bosszant, az a rohadék matrica, amit rábiggyesztettek, nagyon nehéz levenni, alatta meg marad egy kevés a ragasztóból. Vagy nem kell levenni? :D Egy szónak is száz a vége 300Ft/darab áron jó vétel! Kérem a következőt!

Kaco irodaszer tárolódoboz

Második páciensünk is kapcsolódik az írószerszámokhoz, de itt kicsit összetettebb a dolog. Egy asztali toll és mindenféle apróságokhoz való tárolót hoztam még. A 3+1 részes doboz a fényes fehér festést, vagy inkább anyagot kapta. Hibátlan a fröccsöntés, de ezt már említenem sem kell szerintem, a xiaomitól ezt el is várjuk. Minőségi anyagból készült, erős, masszív darab, ez érezhető a súlyán is. Na nem 2 tonna, de relativ nehéz. 20190305_212904.jpgAz organizer, 4 részből tevődik össze. Egy nagyobb része az írószereknek van kialakítva, de még ezt is három felé osztották. Toll, ceruza, evőpálca? :D Tudom, kihúzófilc... A KACO tollai nagyon jól mutatnak benne, de csak azért mert feketék! :D A másik két rekesz majdnem egyforma, annyi különbséggel, hogy az egyiknek hiányos a sarka, ide tehetjük a post-it cetlinket. Ez szabvány méret, a tecsós kicsi is passzol bele. A teli rekesz pedig megmarad a gémkapcsoknak és egyéb apróságoknak. Mellékeltek hozzá pár felírócetlit is, na ez az igazi LIDL-s minőség. Nem tetszik, ment is a gyereknek. Nem szeretem ezeket a gagyi felírókat, ebből is van minőségi, tényleg ragadós fajta, amelyik nem esik le 3 mp alatt a monitor kávájáról. Nem beszélve arról, hogy felpöndörödik. Ejj de utálom. Tudom, megvan a technikája ennek is, de ezt most ne ragozzuk. Adnak egy tetőt is a gémik miatt, nehogy kiboruljanak. Köszi, ez jó. Mondjuk ha tettek volna egy kicsit erősebb mágnest az anyagba, akkor parádésabb lenne és nem kellene a doboztető. A torony mindenhogyan összeépíthető, minden elem passzol a másikra. Lehet cifrázni, de ennek igazából helymegtakaríási szerepet gondoltak. Munka végeztével okosan rendbe tehetjük az asztalunkat. (Rend, fegyelem, pedantéria . Mint a tied minden este Szilveszter :D a szerk.) Ez is egy jó termék, érdemes elgondolkodni rajt, igazából az a pár ezres nem oszt-szoroz, de akkor legyen minden KACO! Következőt!!

KACO ragasztószalag adagoló

20190305_211500.jpg

Tudom, már az elején sokan a szívükhöz kaptak, mi a rosseb az a ragasztószalag adagoló, mifelénk simán tixótépőnek, vagy csak tixónak hívják. Sajnos el kell szomorítanom mindenkit, ez a hivatalos megnevezése. Fogalmam sincs mitől adagoló, de ez van... Itt nem kapunk nagy újdonságot, a KACO sem találta fel a spanyolviaszt, pontosan ugyanazt tudja, mint a tecsós 300 Forintos. Na de hogy néz ki? Nálam nem megengedhető, hogy az asztalomon mindenféle csicsás holmik rohangáljanak, legyen egyforma, egy márka, egy minőség. Designban hozza az általam elvártat, nagyon minimal, nagyon egyszerű, de szép darab. Itt a minőségre ismét nincs panasz, anyaga ugyanaz a masszív ABS(?) mint a tárolónak. Súlya van, hogy segítsen a ragasztószalag lehúzásakor. Ebben segítségünkre lesz még az alján elhelyezett gumitalp is. De aki sokat használ ilyet, tudja, nincs olyan tépő, ami ne mozogna, tehát segíteni kell neki is. 2 tekercs szalagot mellékeltek a csomagban egy tiszta és egy opálosabb fajtát. 20190305_212747.jpgA tiszta, az ugyanaz mint amit mindenki használ, az opálosabb egy kicsit gumisabb érzetet ad. A ragacsok üzembehelyezéséért egy kis kocka felel, amit simán csak kiemelünk a szerkezetből. Erre ráfűzve a dobot, már használható is. A fogazott penge elég éles, szépen vágja még az anyagot, remélhetőleg többszáz tekercsre optimalizálták. Nem olcsó, kb 2000 Forintért mérik, de nekem ennyit simán megér már a design is. A többi meg csak részletkérdés... Következő!

KACO tűzőgép

20190305_212447.jpg

 Ez a termék sem egy világmegváltó ötlet, ugyanaz a metódus mint a hagyományos eszköznél. Tudom, menőbb az elektromos, de designra és nem utolsó sorban árban azért nagyon különböznek. Ez lehetne a testvére a fentebb említett tixotépőnek, teljes a hasonlóság, anyagban, designban, mindenben. Ennek is találunk az alján egy gumírozott talpat a tapadás érdekében, viszont ez már nem az egész aljat befedő, itt csak a végeken található.20190305_212600.jpgÉrdekessége, hogy az alja elhúzható, ide tudjuk betárazni a második szett kapcsot. Itt kapott helyet a vésett logo, el tudnám képzelni mondjuk a tetején is. A kapcsok behelyezése a szokásos módon történik, fel kell nyitni a felső részt, ami elhúzza a rugós tolószerkezetet. Ide kerülnek bele a kapcsok. Összecsukjuk és már kész is. Teljesen egyértelmű. Az alsó talp jól kidolgozott, rendesen összenyomja a kapcsot, akár 10 papírnál is. Reméljük nem tágul ki a hátsó része, olyankor szokott félrenyomni a gép. Összeszerelése elég stabilnak tűnik, úgy érzem ez is megérte azt a 2000 Forintot.

KacoGreen notesz CORDURA® tokban

20190305_213350.jpg

Ezt a terméked direkt a végére hagytam, nem mindennapi látvány. Nekem nagyon megtetszett, igaz ez volt a legdrágább mind közül. 4000 Forint magassága az ára, de ezért az árért kapunk egy tollat, egy 80 oldalas noteszt, és egy eredeti Cordura anyagból varrott tokot A5-ös méretben. Aki nem tudná, a Cordura anyag egy nagyon strapabíró nylon szövet, még a 2. VH hagyta ránk. A tartót megfogva igaz menő érzés fogott el, érezhető, hogy tényleg masszív az a szövet. Azért az elmondható, hogy ez az igazi parasztvakítás, ez a tok soha nem lesz olyan helyzetben, meg a benne lévő notesz sem, hogy Cordura-ból kelljen varrni. Viszont ha teszünk a zsebbe egy tabletet, akkor már más a helyzet. De tök király, megy a munkás nadrágomhoz, belé is szorult egy kis Cordura. (Engelbert Strauss) Fekete színben rendeltem, igyekszek figyelni, nem szeretem a 800 színben pompázó dolgokat. A tokot kinyitva láthatjuk, hogy hagytak helyet, azaz zsebet még kártyáknak, névjegyeknek, mélyebben meg akár egy 8"-es tablet is megbújhat. Mellette megpillanthatjuk a noteszt, stílszerűen ez is fekete borítót kapott amit matt festékkel mázolták le, így ez is szép darab lett, amibe 80 oldalnyi regényt véshetünk. Alsó szegmensébe egy kis idézet is belenyomódott miszerint " born for excellence" ami szerintem a kiválóságra született gondolatot hívatott jelenteni. A leírása előkelőnek titulálja, hát nem hiába. Nagyon elegáns füzet amiben 3 különböző feladatra osztották a lapokat Első részben vonalas, második részben négyzetrácsos, a harmadik esetben meg semmilyen, azaz üres lapokkal találkozhatunk. A kötés varrott, tehát a lapok nem a kitéphetős fajták, ez a notesz saját használatra lett tervezve. Lehet extra is venni, 4-5 színben is akár, ha teleírtuk. A füzet mellett egy kis fül gondoskodik, hogy soha ne veszítsük el az ajándékba kapott tollat, ami szintén zselés tintával van megtöltve. Természetesen ez is fekete, de ezt már megszoktuk. Kipróbálva kicsit jobban siklik, mint a fentebb bemutatott kacopen. Az ébeni szín itt is dominál, de illik a többi elemhez, viszont ennek az akasztója már fémből készült. Ide vésetett bele a designer egy logót, amit jól tett, mutatós darabot sikerült kitalálnia. A komplett termék egyben lesz elegáns, bátran merem ajánlani bárkinek, akár egy tárgyalásra is magával viheti, mindenki megcsodálja majd, mert tényleg szép! 

A termékeket a banggood és aliexpress segítségével mutattuk be! TENKJÚ frendsz!

A termékek: 

Notesz: http://s.click.aliexpress.com/e/boJnkKys

Tollak: https://www.banggood.com/custlink/3D33YnPUMc

Tároló: https://bit.ly/2XKNVlh

Tűzőgép: https://hu.gearbest.com/office-supplies

Tixo: jelenleg nem elérhető

További fotók:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr514670521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása