kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Alfawise Mini 3 Okoskarkötő

2018. szeptember 19. - BuyitfromChina
Alfawise Mini 3 Okoskarkötő
Mint az Xiaomi, úgy az Alfawise is, egy olyan kínai cég, amely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend, és nem is csoda. Alacsony árú termékeket kínál minőségi anyagokbó(de nem prémium!). Számos elektronikai eszközt gyártott már, elsősorban a háztartási szektorra és mindennapi használatára. Ma már nem hiányozhat a repertoárból semmi ebben a szektorban, így ma megnézzük az Alfawise Mini 3-at, egy intelligens karkötőt, ami a nap 24 órájában veled lehet. Mind a tréningek, mind az alvás ideje alatt ez a karkötő a különböző funkcióinak köszönhetően figyelemmel kíséri a tevékenységeinket, mint például a pulzusmérés, alvásmonitor, kalóriaégetés és még sok más.
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
Csomag érkezett...
Miután a postás bedobta a postaládába a csomagot, azt azonnal kihorgásztuk és bontogatni kezdtük. A doboza a szokásos egyszerűséggel jön, a szokásos feliratokkal, információkkal, de nem is kell több úgyis a kukában végzi. Jobb szeretném lassan már, ha csak egy ujrahasznosított papírban lenne minden, nem kellene szemetelnem egész nap...
A doboz tartalmazza a karkötőt, egy USB kábelt, és egy ANGOL felshasználói kézikönyvet. Erre már azt mondom, nem baj ha lapozgatjuk, lehet megtudunk valami információt. Mintha nem tudnánk mi hogy megy, de nem árthat...Ne lepődjünk meg akkor, ha kézbe fogjuk, a doboz szinte súlytalan, de benne van az óra! :D Mindösszesen 7 deka az egész! :D
 
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
 
Kinézet...
Első pillantásra láthatjuk, hogy az Alfawise Mini 3-nak viszonylag egyszerű stílusa van, nem sokat lehet róla beszélni. Testvériesen hasonlít a miband 3-ra. Egy „óriási” kijelző, ami egy kis bemélyedéssel van ellátva, ami a gombot helyettesíti. Mint a miband 3. A kijelző szép, fényes elég masszív anyagnak tűnik. Tesztünk alatt, napi használattal nem esett baja. Nem nyikorog, nem recseg-ropog az anyag még nyüstöléskor sem. A 0,96”-es kijelző monokróm, azaz fekete-fehér OLED panel. A fényerőre nincs panasz, nappal is jól látható. Felbontása 128x32 pixel, nem FULL HD, de nem is ezt akarjuk. Pántja puha, rugalmas és elvileg lélegző szilikonból van, így kényelmes viselet egész nap. Hozzánk fekete szíjjal érkezett, de további két színben is rendelhető. Létezik piros és kék variáns... A fekete verziósban, a kijelző teljesen „beleolvad” a karpántba, nagyon esztétikus így. Nem azt mondom, hogy egy öltönyhöz jó viselet, de hétköznapi használatra teljesen megállja a helyét!
Az óra anyaga a szokásos ABS műanyagból és polikarbonátból (PC) készült. Ezeket az anyagokat nem nevezhetnénk prémiumnak, de az alacsony ára miatt ez nem is elvárható. Ezenkívül rendelkezik IP67 tanúsítvánnyal, azaz vízálló. A gyártó szerint a napi használatban teljesen megállja a helyét, de búvárkodni ne vigyük....
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
 
Funkciók...
Az Alfawise Mini 3 különféle funkciókat kínál , amelyek segíthetnek nekünk az egészségünk javításában. Ez a készülék folyamatosan méri a pulzusszámot, a vérnyomást(vannak fenntartásaim) és képes rögzíteni a teljesítőképesség intenzitását. Az ilyen típusú karpántok egyéb alapvető jellemzői közé tartozik a lépésszámláló, amely képes számolni az általunk megtett lépéseket és mérni a megtett távolságot, így beállítható a napi kitűzött cél. Ezenkívül kiszámolja a gyakorlatban elégetett kalóriákat is. A fizikai edzésen túl ez az intelligens karkötő segít a az ülő munkát végzőknek abban, hogy figyelmeztetéseket küld, mikor kell egy kicsit mozognunk. Alvásmonitorja képes rögzíteni a különböző alvásmetódusokat és azok időtartamát.
 
  • Balra
  • Középre
  • Jobbra
Eltávolítás
Kattints ide képaláírás beállításához.
 
Az Alfawise Mini 3 funkciói és a rögzített adatok a Bluetooth 4.0 adatátviteli lehetőség segítségével, a mobilunkra telepített alkalmazással megnézhető, monitorozható, kiértékelhető! Ezen adatok megoszthatóak a közösségi hálózatokon. Továbbá képes az óra értesítéseket, hívást és egyéb mobiltelefonból érkező információt megjeleníteni. Mindennapi használatra ajánlom, tökéletesen végzi a dolgát. Nagyon szerethető kis kütyü tényleg fillérekért. Ára átlagosan 16-20 dollár között mozog.
Itt vásárolhatod meg: https://goo.gl/qBBFaa
Értékelés:
Pro:
Könnyű, kényelmes viselet. Jól látható kijelző megfelelő információkkal. Olcsó árához képest minőségi összeszerelés.
Cons:
Töltőcsatlakozója érdekes, egy csipesszel kell tölteni, elég macera a töltés közben a használat (már aki akkor használni szeretné)
Még az összes olyan funkcióval, amelyet napi rendszeresen használunk, akkor sem kell az akkumulátor miatt aggódni 4 - 5 napig lazán elmegy egy töltéssel! Ebben segít a 110 mAh kapacitással rendelkező Lithium-ion akku! Jó cucc nah....

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr8414249365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása