kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Elephone A6 Mini 4G Phablet az alsóházból...

2019. március 18. - BuyitfromChina

4_2.JPGSokan szeretnének olcsón jó mobiltelefonhoz jutni, de mindenki tudja a felső kategória lassan a csillagos eget veri árban. Ilyenkor jönnek a kompromisszumok, vagy csak egy márkanév elhagyása. Ebbe a szegmensbe érkezett anno az Elephone, az a cég akik már részt vettek a Budapesti elektronikai kiállításon is. Céljuk, hogy olcsó, ámbár design-os és kellő belbeccsel megáldott mobilokat és egyéb elektronikai cikkeket gyártsanak. Most elkészültek a friss termékkel, az A6 mobiltelefonnal.. Nézzük mit kapunk a pénzünkért, azaz 120 Amerikai Dollárért.

5.JPGKülsőleg már látszik, hogy a készülék hozza a mai trendet, vízcsepp alakú "noccs"-al szakít, ezzel megnövelve a látható 5,7 inch-es 19:9 képarányú, viszont a pixelháborúban "elesett" 720 * 1520-as felbontású kijelzőt. A notchban csak a 1 kamera kapott helyet amely nem szerénykedik, élből 16 megapixeles képeket lő. Videózásra is már alkalmas, hozza az 1080p-s 30fps-es felvételi tudást, persze ez még nem minden, viszont jól hangzik. FACE ID feloldás is helyet kapott itt, ezt a feladatot a kamera látja el. Ujjlenyomat érzékelő nem került a kijelzőbe, ezt a telefon oldalába sikerült beleapplikálni. Ez kimondottan tetszik, előnyben részesítem a hátsóval szemben. ( kocsitartóban elég macerás használni a hátsót ) Elől más nem találunk, maximum  elegáns vékony kávát a kijelző körül. Tetszetős. Megfordítva a készüléket látható, ide sem került sok minden, 2 kamerával erősít itt. Egyik egy 16 MP-es, a másik a mélységélességért felelős szokásos 2 MP-es. Alájuk bekerült a kihagyhatatlan vaku is, aminek tudjuk, hogy nem sok értelme van. :D Videózásra itt is csak az 1080p 30 fps-maximum van, de jelen pillanatban, ha nem mi vagyunk George Lucas gyereke, akkor bőséggel elegendő, a házi videók megörökítésére.  

2_2.JPG

Belsőségek terén is szerény, nem snapdragon processzorral szerelt, de ebbe az árkategóriába nem is nagyon férne bele. Egy MTK6761, 4 magos processzor hajtja a rendszert, ezt egészíti ki az IMG GE8300 GPU. Melléjük kerül a megrendelő által választható 4/32, vagy 4/64 ROM-RAM kombó, amivel vígan elzötyög rajt a robotos oprendszer 9.0-ás verziója. Wezeték nélküli hálózatok terén sem rest minden jelenlegi WIFI frekvenciát támogat. Emellett a BT 5.0 rendszer is bekerült.3_2.JPGMemóriakártya is tehető bele, hogy megnövelhetjük a tárhelyünket, ebből maximum 512 gigásat hajlandó elfogadni. A rendszert a 3750 mAh-s nem cserélhető akkumulátor szolgálja ki, amit akár gyorstöltésel is feltölthetünk, de ez már alap minden új készüléknél. Hálózati frekvenciákat felismerni sem rest, a gyártó igyekezett mindenkire gondolni. Nálunk a B20 a lényeg, ezt is támogatja. Magyar menürendszer is beállítható a global(de menő szó ez mostanában) oprendszerben. Hálózatfüggetlenül érkezik, tehát minden adott, hogy kipróbáljuk. Jelenleg a Gearbesten akciós, csak 119,99 USD az ára! Itt veheted meg: KATT IDE

1_2.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr9814698226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása