kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Boldog 13. születésnapot Banggood!

2019. augusztus 21. - BuyitfromChina

Folyamatosan frissítünk!!

A Banggood, a negyedik legnagyobb nemzetközi webshop, a legjobb termékminőségről és professzionális ügyfélszolgálatról ismert. Nemsokára ünnepli 13. születésnapját egy nagyszabású promóció elindításával, a Banggood 13th Anniversary néven. Ez az egyik legnagyobb ünnepe a shopnak, ezért igyekeznek minket is meglepni a jó ajánlataikkal. Ismét, mint tavaly is, rengeteg kedvezményes áru, milliónyi kupon és sok-sok érdekes új termék várható! Szerintem kár lenne kihagyni a nyomon követést, tehát katt ide, ha nem akarsz semmiről lemaradni! 

Banggood 13. évfordulójaAz időpontok...

A mulatság augusztus 27-én kezdődik és szeptember 18-án ér véget, azaz lesz jó sok napunk a legmegfelelőbb ajánlatra várni. Persze lesznek olyanok is,, hogy "most, vagy soha"! :D  Jelenleg a WARM-UP szakaszban tart a dolog, azaz megnézhetjük melyek azok a termékek amik biztosan olcsóbbak lesznek, persze lesz még ezen felül is sok minden más. Több szakaszra osztják ezt az időintervallumot, tudják ők is, ha egyszerre ránk zúdítanák az egészet akkor 2 hétig vissza sem néznénk... :D 

Három nagyon jó ajánlat...

Olvasatom szerint 3 olyan dolog lesz biztosan, ami jelenleg is a top eladások közt van, de még ennél is olcsóbb lesz... Jó lenne tudni mi az a 3 termék...

Csapatjáték és 10000 $ bónusz + ingyenes ajándék...

Augsztus 27-től szeptember 12-ig elérhető a Team & Win elnevezésű játék. Ennek a lényege a csapatmunka lesz, bg-s ismerősöket kell összecsődíteni és lehet sok-sok ajándékot és "pénzjutalmat" nyerni! A teljes bónusz 10000 USD. Az első helyezett csapat 5000 bónuszt szerezhet, a második helyezett 3000 dollár bónuszt nyerhet, a harmadik helyezett pedig 1000 dollár bónuszt kaphat. A negyedik és az ötödik pedig 600, illetve 400 dollár bónuszt nyer. 

Banggood 13. évfordulója 

Új felhasználóknak...

Augusztus 27-től szeptember 12-ig a Banggood új felhasználóknak is kínál egy 200 Dolláros ajándékutalványt! Persze ennek is feltételei vannak, vásárolni kell minimum 3 dolgot, persze a 200 dollár eléréséhez a vásárlásoknak is el kell érni egy bizonyos szintet!. .

Banggood 13. évfordulója

One Cent Snatch

Augusztus 27-től szeptember 12-ig az One Cent Snatch a szokásos játék, 0,01 dollárért lehet egy bizonyos terméket megvásárolni, ha meghívsz 3 barátot és ők is befizetik ezt a hatalmas összeget. Ha nem nyersz a pénzt visszaadják! Banggood 13. évfordulója 

Biztos vagyok abban is, hogy ezeken felül is kitalálnak még valami jó kis vevőcsalogató akciót, ilyenkor nem szűkösködnek a Bganggood-nál! Előlegként például egy Redmi 7 telefon jelenleg 223 usd, az akció keretein belül 160 dollárra viszik le az árát! Érdemes lesz figyelni az oldalunkat, amint megtudunk valami friss információt, vagy linket, kupont bármit, azonnal kitesszük! 

 

Kattints ide, hogy értesülj mindenről!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr6215018190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása