kinabolveddmeg.com

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Kínábólveddmeg - BuyitfromChina

Nyári takarítás az Alfawise AR182BLDC álló porszívóval

2019. július 02. - BuyitfromChina

Egy nagyobb szünet után ismét itt vagyunk, megújult erővel és rengeteg termékkel amik tesztelésre várnak. Ma egy porszívót hoztam nektek, ismét a Gearbest háza tájáról. Húsvétkor bontogattuk a Blitzwolf termékét, ami a Banggood sajátja, ezért egy próbálkozást illik adni ennek a gépnek is...Alfawise AR182BLDC Powerful Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner with Brushless Motor 18Kpa Sunction- White

Bontogassunk...

itt megveheted: 129 USD CSEH raktárból

A csomagolás a szokásos semmitmondó, nagyon nem is pazarlom rá a tintát, inkább lássuk mi lakozik odabent. Amint megszabadítottam a külső burkolattól, kicsit DEJA-VU érzésem támadt, mintha ezt egyszer láttam volna valahol. Igen, jól gondoltam, a BW porszívója pontosan ugyanígy volt becsomagolva. Szinte hihetetlen, hogy ezt két külön helyen gyártják.... A csomagban minden benne van amire szükségünk van a napi rutin elvégzéséhez. Kinézetre is olyan, mintha a BW gyárában készülne, vagy az készül a GB gyárban, szinte semmi különbség nincs a két termék közt, még talán kompatibilisek is egymással a tartozékok. Egyedül színben van eltérés, de minden másban teljesen ugyanaz. Ennek a burkolata és tartozékai fehéren csillognak, ezt megtöri némi piros csík. Design téren 5-ös! Belsőségben viszont már akadt némi változás, ez szerintem nagyobb szívóerővel rendelkezik. Más különbséget nem véltem felfedezni. Igazából bemásolhatnám a BW tesztet is ide.

Műszaki leírásában 18 kPa szívóerőt garantál a gyártó, ami több mint elég ahhoz, hogy minden nap végigguruljunk a lakáson. Alfawise AR182BLDC Powerful Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner with Brushless Motor 18Kpa Sunction- WhiteElvileg ezzel az erővel már az atkákat is felszippantja. Szűrő téren nincs panasz, HEPA és fémszűrőt is építettek a 0,8 literes tartályba, tehát semmi nem szökik ki onnan ha már belekerült. A főkefén már megtalálható a LED világítás, ami mostanában nagyon menő dolog, értelmét viszont nem nagyon látom... :D Viszont értékelendő, hogy nagyon jó mozgású ez is, 270 fokban elfordul, azaz majdnem mindenhol sikeresen takaríthatunk. A sarkokban akad ennek is , mint minden ilyen gépnek problémája, de tudjuk mit veszünk. Ilyenkor fel kell pattintani a másik kefét, gyorsan összeszívni a piszkot és mehet vissza a motoros. A 2200mAh-s akkuval felvértezett gép akár 12 percig is bírja teljes sebességgel, 250 watt teljesítményre képes, alacsonyabb fokozaton viszont elérhető a 35 perces takarítási idő. Parketta, járólap és egyéb kemény felületek felporszívózásához megfelelő a kisebb erő, a magasabb fokozatot az komolyabb szennyeződés és szőnyeg tisztításakor érdemes bekapcsolni.  Ha lemerült az akku, annak feltöltése 4 órát vesz igénybe, de beszerezhető hozzá pótakkumulátor is, igaz annak az ára már nem baráti.

Itt megveheted: 129 USD CSEH raktárból Alfawise AR182BLDC Powerful Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner with Brushless Motor 18Kpa Sunction- WhiteAzt gondolom 35 perc alatt fel lehet takarítani, ha tényleg a napi takarításról beszélünk. Megbirkózik szinte minden háztartásban fellelhető piszokkal. A többi tartozék is minket igyekszik segíteni, ezzel további helyek is kitisztíthatóak. Akár az autót is kipucolhatjuk vele, ehhez is mellékeltek tartozékot. Nem kell a harmadik emeletről leengedni a hosszabítót, lecipelni a porszívót... :D Súlyelosztása nagyon kezessé teszi, ebben a 35 percnyi időben sem fárad el az ember keze, természetesen ehhez hozzájárul a csekély, 1,4 Kg-os súlya is!

Alfawise AR182BLDC Powerful Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner with Brushless Motor 18Kpa Sunction- White

Értékelés...

Hozza az elvárt minőséget, viszont egy kevés innovációt elfogadtunk volna design téren. Megbirkózik a feladattal, sokkal hatékonyabban takarít mint a kistestvére. Ár/érték arányban talán a konkurencia gépe veszi fel vele a versenyt, de jelenleg minden ebben a ligában játszó ilyen porszívó ugyanazt tudja. Nekünk csak a kinézetet kell alapul venni, minden más szinte ugyanaz. Nekünk tetszik, ajánlott termék! Jelenleg 130 dollárért elérhető a Cseh raktárból, 5 napos VÁM és ÁFA mentes szállítással!

Itt megvehetedAlfawise AR182BLDC Powerful Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner with Brushless Motor 18Kpa Sunction- White

A bejegyzés trackback címe:

https://kinabolveddmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr8214913818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása